maverick

Neodoljivo podsjećaš na lika koji mi se sviđao u srednjoj kada mi je objašnjavao zašto nema osobnu i zašto ne vadi krv, da ga vlada nemože nać.
Nije mi se više sviđao nakon tog razgovora.

fensisuperstar pravi gejmeri koriste Android

Samo hocu reci da smo sto svjesno sto nesvjesno mi dio svega toga sto se dogadja ispred nasih ociju i dijelom krivi/zasluzni za isto, a ne poduzimamo nista ili poduzimamo jako malo da ista ispravimo i ucinimo razliku, a cak i kada ucinimo pitanje je dali smo ucini zapravo ono pravo jer tko ti moze reci sta je dobro, a sta lose?!
    Ako ja sebe stavim kao nekoga tko odredjuje sta je dobro, a sta zlo sto to cini mene? Trebam li se svega odreci da bih zivio slobodno? Ili trebam podleci danasnjim standardima jer je to nacin na koji vecina zivi? Dali trebam biti kaznit za sve svoje greske u zivotu, bog zna da sam ih naredao, ili trebam proci nekaznjeno? Trebam li ustrajati biti dobra osoba u buducnosti ili je to nemoguce i utopijski biti uvjek dobar, pravedan i u istom trenutku iskren? Jesam li lud ili su svi oko mene ludi?! Tko mi uopce moze dati odgovore na sva pitanja?! Zivim kako mogu i umijem koliko god to jos dugo ili kratko bilo.

oxi kada mi je objašnjavao zašto nema osobnu i zašto ne vadi krv, da ga vlada nemože nać.

Ti nisi shvatila uopce sto ja zelim reci, a i nisam tu da bih se ikome svidio.

maverick

maverick nisam tu da bih se ikome svidio

hehehe eeeehehehe yeah.....

Shvatila sam ja post, samo sam se sjetila tog lika nakon čitanja posta, ali on je bio u nekoj totalnoj drugoj kategoriji od tvog posta.
      Svejedno sam ga se sjetila. Mislim da je čak bio član GP-a jednom,
      Imala sam 16ak godina, on je imao oko 20 koliko se sjećam, i bio je na kontu stalno družio se s nama dječicom i propovjedao kako nas je vlada čipirala.
      Bio je sladak, short king, jako me podjećao na džepnu verziju Hugha Jackmana. Iako je bio klinički lud.
      Malo me bilo i odbilo jer je kupio sol u marketu i jeo ju na šake dok je sjedio s nama.
      Ni on nije bio tu da se nekome svidi. A svejedno je osvojio naša maloljetna srca sa svojom kilom soli <3

oxi meni se tip cini kao netko u cijem drustvu barem nije bilo dosadno.

Ni on nije bio tu da se nekome svidi.

Tebi se svidio. Znaci uspio se nekome svidjeti, ja nisam te srece ili nesrece.

oxi sol u marketu i jeo ga na šake dok je sjedio s nama

E vidiš, ovo je mene podsjetilo na jednog lika iz razreda. Mislim da je bio 8. osnovne, išli slaviti rođendan u pizzeriju jedne od frendica. I svi naručimo pizze, jedino on gleda po meniju i razmišlja, jedno 2,3 minute. Konobaru već lagano dopizdilo, I onda samo zatvori meni i kaže, dajte vi meni čašu vode sa soli. Znam da se sljedećih par dana nismo mogli oporaviti od smijanja.

zontra legenda od momka. Pizza je ultra dosadno jelo za naruciti i nakon sto je sagledao Menü koji se vjerojatno sastojao od podjednako dosadnih jela, covjeku je preostao samo jedan izbor, a da ne ispadne bas totalni weirdo i ne naruci nista.

maverick
              Nebih rekla dosadno, nego čovjeku nije baš svejedno, dođeš na kont da pokažeš novi wraps s perjem koji si napravio, a tamo je lik od 20 godina koji uči djecu od 16ak kako udariti čovjeka u nos da mu se kosti zabiju u mozak i umre, dok jede krupnu morsku sol iz vrećice i propovjeda o čipiranju.

edit: he was cute tho.

maverick Pizza je ultra dosadno jelo za naruciti

Moram priznat da mi se sviđa način na koji si izrazio ovo mišljenje. I sam imam brdo Restoranskih Mišljenja, ali ne želim pretvoriti Neradnu Subotu u Radni Ponedjeljak, pa ću se zaustaviti.

btw. kako je slaaatkaaa . . . WOW!!

(Gori Saraj'vo, brte. @voltriz)

Moderatori molim da se reagira.

Pizza da je dosadno jelo?

Pa naruči si drugu pizzu lik. Imaš ih sa čim god hoćeš.
                Kako vas nije sram grupo neukih ljudi?

Pizza je jedan od stupova ljudske civilizacije.

Giphy - the rock spit GIF by WWE

Oćel to možd opet padat snig, a?

Brijac

Napisao sam da skuplja prašinu jer skuplja. Ne bunim se i nije mi žao, ako gledamo neke stvari dobio sam ga badava i još na koroni i sonyu zaradio ali nebitno to. Mogu i toga prodat sutra za 5000 kn ako baš želim.

Gledaj, post se tiče eksluziva, za sve ostalo PS5 je svemirski brod prema PS4.
                  Iskustvo igranja je neusporedivo bolje, od grafike, frame ratea(najveći pomak) preko kontrolera i zvuka. Da, na običnim PS4 igrama koje su se vukle kriminalno radi preslabog hardvera, primarno procesora.
                  I sad, ti si rekao PC, gledaj PC je klasa za sebe i trenutno teško sklopiv radi rudarenja i korone. Pa onda uzmeš Series X koji opet nema ekskluzive ali je ipak kompletniji što se tiče igranja i multimedije trenutno u svijetu konzola.

Garrus_V

Series X je kompletniji po mnogo kriterija.

1.neusporedivo bolji backwards compatibility koja čak boosta grafiku u naslovima do 4K i frejm na 60 ili više.
                  Bolji od raznih PC emulatora.

2.Bolja softverska podrška, VRR, nema bugova kao Sony sa raznim TV-ima.
                  Podržava razne rezolucije, 1440p recimo.

3.Bolji operativni sustav, brži, responzivniji, PS5 uz Spotify pada na 25 frejma. Uz još jednu opciju također koju ću navesti jednom.

4.Quick resume opcija, PS5 za sada toga nema, ne na taj način switchanja igara.

5.Hardverski je jači naravno pa su pojedini naslovi oku ugodniji.

6.Zbog boljeg backwards compatibilitya ima veći raspon naslova za odigrati.
                  Također ima većinu PC igara pošto su to zapravo sada ista platforma.

pravednik Sve to treba gledati u kontekstu vremena. PS4 je isto bio ogroman napredak po pitanju kako je kvalitetno složen stroj (Cerny kralj), naglasak je doduše bio na brzoj unificiranoj memoriji i pristupačnoj arhitekturi. Ta konzola je ponudila generacijski skok u odnosu na PS3 i po pitanju multiplatformskih igara koje su izgledale puno bolje i stabilnije nego većina prethodnih portova/verzija na PS3, isto tako i u odnosu na Xbox One. Evo, najnoviji primjer ti je 900p/45fpsa u RE8, dok je XO na 900p/30fpsa.

Ali kako ide ona stara, tko hoće igra na čemu god, tko neće nađe već neku dlaku u jajetu.

pravednik

Čak je Xbox One X udario temelje za PS5 i XSX. I Microsoft i Sony imaju sjajne konzole koja svaka ima svoje prednosti i mane jer ne postoji konzola koja je savršena u svemu. PS5 kao ni XSX nije savršen u svemu i slažem se sa tobom u potpunosti sve šta si napisao vezano uz Xbox i PS.

Zero

Tko može igra na čemu hoće, tko nemože jebiga.
                      PS4 je ponudio skok naprama PS3 ali ga je slabi Jaguar CPU debelo kočio da prodiše kako spada. To se sada vidi u igrama kad ih igraš na PS5/SX. GPU u tim mašinama nije uopće bio problem.

Svejedno, konzole su uvijek predugo na trzištu, 5 godina bi morao biti maksimum. Tehnologija strašno napreduje.
                      Da ti budem iskren ne sviđa mi se ni PC napredak koji je bezobrazan i nametljiv.
                      Isto kao kod mobitela.
                      Svakih 6-8 mjeseci novi CPU, matična, ajde GPU tržište je sada malo
                      stagniralo.

Dugoročno gledano to nije zdravo za okolinu, baš se Linus dotaknuo te teme nedavno. Imaš hrpu e otpada koji je neupotrebljiv za nešto drugo u smislu brze i jednostavne reciklaže a ispravan.
                      Samo ljudi moraju imati najbolje i najnovije uvijek. Teško je ograničiti sam sebi, pogotovo ako sredstva nisu problem.