- Uređivano
fensisuperstar mislis da nas google i slicni ne prate. Boli mene iskreno briga za spyware i slicne gluposti. Nit imam sta skrivati nit ce se od mene okoristiti. Da je ok nije, ali jbg.
Sto se tice Apple i slicnih taman posla da su oni kamilica i da ih trebam zaliti ili uzimati stranu. Bagra kao i svaka druga velika korporacija.
Sto se tice Hong Konga oni se natezu od pamtivjeka i naravno da ovi vuku na svoju stranu. I kosovo ce jednom biti samostalno 180 godina i pitanje je dali ce to srbima pasati. Bas ce se jedan Maverick ici zamarati takvim pizdarijama na koje nikakvog utjecaja nema niti ono na njega.
Sa vremenom sam se naucio gledati svoja posla i ne petljati gdje mi nije mjesto.
U mjestu pokraj mene je predprosle godine svabo prijavio nekog sirijanca da ima lazni identitet, lik je kupio katanu za ukras, naostrio ju, lika zaustavio na cesti, izvukao iz auta i izudarao katanom u pola bjela dana pred ocima njegove kcerke i legice joj do smtri. To je jos sve uhvaceno mobitelom. Poanta, ne turaj nos gdje ti nije mjesto i imas manje sanse najebati.