Nexus ovo je top
Blebetaonica 2
Nexus A svasta sam procito od njih u zadnje vrijeme pa se nebi ni cudio hahah
- Uređivano
foggy A imas kao Roles mislim da ih je 4 , pa to mos lvlat svaki role ima i svoje misije glavne i sporedne .Samo po meni tribaju vise eventova napravit , neke pljacke banki ili vlakova i ugraditi neki sistem da ima neko znacenje jesili Outlaw ili goodguy . Mozda da "good" playeri huntaju ove "outlawove" naravno sa freeaim serverima jer lockaim meni ubija cili smisao PVP-a . Ali svakako ako imas ekipu moze bit fun i kad radis bezveze freeroam
Znači neznam ako si pratio i jel bi ti kaj značilo bio je Series X dostupan na Microsoft Poland stranici.
Uspio sam nekako se ubaciti i kupiti.
Bacalo me van ili me preusmjeri na Microsoft EN.
E sad, mislim da su to napravili radi SCALPERA jer je pisalo jedna po osobi strikno.
I da su pratili IP adresu. Sada me uvijek preusmjeri na Microsoft EN i nemogu ni doći do njega nakon kupnje.
Eto u danas mi ga poslali UPS-om iz Nizozemske.
- Uređivano
Malo se igram...
Sory na novom postu ekipa.
Znači probao sam sad preko Microsoft Netherlands i izbaci mi lokalne njihove markete/shopove i nedostupno.
A čudno kako Microsoft Poljska ima direkt svoj shop odnosno odma vas baci na unos adrese i podataka kartice za kupnju.
Treba provjeriti Rumunjsku ako je podržana i još neke manje zemlje.
@maverick provjeri Microsoft DE i AT.
Meni nekad uđe nekad ne, na mobu sam.
- Uređivano
Imate ga na italy microsoft sada.
Uzeo jos jednog.
Mike Nash iz Guerrilla Games je preminuo u 36. godini života
https://gamerant.com/horizon-zero-dawn-lead-designer-passes-away/
pravednik gledao sam juce i dns. corak. gubim langsam volju.
mislim za sada od svega najavljenoga za ovu godinu me zanimaju cyber shadow, persona 5 strikers, mario world i resi village, a njih sve mogu igrati na onome sto vec imam, osim sto bih naravno resi volio vidjetu u punom sjaju, ali necu se sigurno zajebavati svaki dan ili narucivati iz tunguzije. imam sta igrati, taman i da kupim konzolu za dvije godine.
maverick lagano kupiš dobru grafičku instaliraš path of exile i igraš sa mnom.
i usput piješ neko dobro Belgijsko pivo. Brate milina.
fensisuperstar hvala ti na ovom videu, nisam znao da postoji ovakav kralj od čovjeka
Kaj je bilo s Čonom i Marksmanom opet?
Mi u Dalmaciji imamo svoje mjerne jedinice koje virovali ili ne , obuhvaćaju oba spolna organa.
Evo primjera:
- Ako je nešto loše kvalitete, onda se to kaže : To nevalja pizdu vode !
- Ako je nešto lagano za izvest, onda se to kaže: To je pičkin dim !
- Ako je nešto predaleko , onda se to kaže: To je u pički materinoj !
- Ako je loša vidljivost , kaže se : Ne vidi se kurca !
- Ako se nešto bezvoljno radi , kaže se : Radi priko kurca !
- Ako u nekoga nešto pitaš a on ti ne želi dat , reći će ti : Ma dat ću ti kurac!
- Ako nešto uopće nije lako za izvest, kaže se:
Ma nije ti to, Mare daj pizde!
Ako ti neko nešto triba pomoć a ukurcu je onda kažeš: "Ma pusti ga,vidiš da je zakurac"
Sve sam čuo osim prve hahahah
Pizdu vode.
znači, netko bi mogao reći Cyberpunk ne valja pizdu vode?
pa ovo je otkriće. i urnebes.
Najbolji je: triba izist ribe ae
Ako netko nešto ne zna, kaže se.. On se razumi u to ki Mara u krivi kurac.
- Uređivano
Haha...ali tocno je napisano svako slovo,svi zivi ovako govore!
Ae ima tisucu znacenja...