chono7 tvoj nick totalno daje znacaj ovakvom postu

Pokušaj humora ili? Provokacija?
Što god, neuspijelo

Sanader ne, nego zvuci i izgleda kao random clanak sa indexa ili 24sata, samo fale velika crna slova "Sanader: izadimo na prosvjede, Hrvati su pickice"

Ćaća se vraća, realno samo bi to trebalo napisati i ljudi bi sve znali.

Zero Dakle, kad dođe red na nas mlađe, molim da ne filozofirate previše i lijepo se odete cijepiti. To je najviše što možete učiniti za sebe i bližnje kad je zdravlje i sve ostalo s tim povezano u pitanju. Otprilike svi želimo normalan život natrag.

Ti se slobodno cijepi ako želiš. Ja u sebe netestirano cijepivo neću sigurno ubrizgati.

Deadwalker Ma samo izvolite. Ja iskreno ne vjerujem da oni u godinu dana mogu imaju cjepivo koje mogu testirati dovoljno da oni meni ili mom sinu recimo mogu garantirati da nećemo u budućnosti imati nuspojava. To nije pitanje novaca, to je pitanje vremena.

fensisuperstar bilo kakav farmaceutski preparat kojeg konzumiraš nosi nekakav mali postotak mogućih nuspojava. To je potpuno normalno i očekivano. Ja sam u onoj ugroženoj skupini (kronični bronhitis) tako da je meni cijepljenje no-brainer. Čak da i nisam, puno je veća vjerojatnost da završim s upalom pluća na respiratoru, nego da mi bude nešto od cjepiva. O dugoročnim posljedicama korone da ne govorim.

Naravno, cijepljenje iz moje perspektive mora biti dobrovoljno, samo neka onda svaki preuzme odgovornost za sebe i neka se više ukine lockdown da možemo opet početi svi normalno živjeti.

Dobar imunitet je najsigurnije cijepivo

samo dajte sa cijepljenjem. Ja cu biti bez njega i delat od doma.

Ekipo,

ima li netko kakvo iskustvo sa kupovinom preko Extreme digital dućana?

Čini mi se da sam u zadnje vrijeme naletio na par negativnih komentara, pa me zanima ako netko ima možda iskustva iz prve ruke....

Torla imam, ali prije par godina i sve je bilo ok. U zadnje vrijeme, poput tebe, nailazim na negativne komentare oko brzine isporuke, probleme sa aktiviranjem garancije i slicno

Torla Zadnji put sam naručivao prije godinu dana i sve je bilo ok, ali ako sad ljudi imaju loša iskustva možda bolje da potražiš na nekom drugom shopu

fensisuperstar Ne znam ima li tvoj sin nekih kroničnih bolesti, ali zdrava djeca su najmanje ugrožena u ovoj pandemiji. Što ne znači da se ne trebaju cijepiti, jel. Za ostalo važi ovo što je Deadwalker napisao, cjepiva dostupna kod nas su redom rigorozno testirana. Imali su i sredstva i vrijeme da to izvedu u rekordnom vremenu, dok su informacije, poput one o genetskoj strukturi i sekvenciranju bile dijeljene praktički čim se virus raširio. Znanost može "potegnuti" jako puno, naročito kad imaš dodatnu motivaciju poput one koja uključuje kompletnu blokadu svijeta kakvim ga znamo.🙂

Deadwalker
            Zašto bi ja riskirao...ovo? Zdrava osoba, aktivna u nekakvom naponu snage, jel.

Sve to stoji da su oni uložili veliku lovu...ali nauštrb čega? Milijuna neskeniranih karcinoma u ovoj godini?

Torla jednom sam kod njih narucio monitor za pc (kasnio je par dana), ali sve ok, dosao citav, evo i danas je u funkciji bez problema, ali takodjer sam cuo da imaju dosta problema inace

Nexus I jedan Twitter video bez apsolutno ikakvih informacija dokazuje što točno?

Fico
                A cjepivo bez ikakvih dokaza oko dugotrajne zaštite i posljedica, dokazuje što?

Da postoji i rizik od 2% nisam ga spreman preuzeti na sebe. Da sam neki kronični bolesnik, onda bi preuzeo taj rizik. To je razumno.

Mind you, vjerujem u cjepiva, nisam antivax, ali jednostavno ne želim preuzeti takve rizike.

Nitko mi ne garantira ništa.

Nexus Ponovit ću. Što dokazuje jedan Twitter video koji nema nikakvih informacija i na koji način je jednako legitiman kao i detaljno istraživanje provedeno od strane stotina, ako ne i tisuća znanstvenika koji su uložili godine svog života da bi mogli spašavati živote?

Nije uopće stvar toga hoćeš li se ti cijepiti ili ne. Stvar je u tome da dižeš paniku neprovjerenim informacijama i time činiš štetu za koju očito nisi svjestan.

dobar je extreme digital kad treba dofurati robu, ali nedobog da treba vratit robu, čekat ćeš kraj korone druže.