Zero Ne bih se čudio da je slao slike penisa curama s portala. Ne bi mu bio prvi put. Sad komotno možete lockati i Metacritic temu.
wooddiebone Daj zamisli da je Jelash bio prisutan za vrijeme TLOU2 kataklizme. Forum bi bio desetkovan.
maverick dormin taj dio traje 5 minuta lol. Hejtali smo prije Jelash i ja u duetu, ja prvenstveno jer volim hejtati. To su bila vremena.
zontra dormin Doslovno sam prije sat i pol prolazio taj dio, pričaju Ellie i Dina o holokaustu, o tome kako će Židovi uvijek naći način da prežive i prva stvar koja mi je pala na pamet je Jelash i počeo sam se smijat jer sam zamislio kako 'uživa' u ovoj sceni 🤣
maverick evo sta je stunning zena, a ne ove holivudske rugobe. jedini problem je sto kad vidim kako ona vozi dirt 2.0 osjecam veliku sramotu dok ja radim isto.
maverick buz i ja sam od ovoga tjedna, ali mislim da ce mi 80% godisnjega, kao i uvjek, proci u mrcinarenju i crkavanju. isto jebeni ljenjivac (zivotinja). s obzirom da je zabranjen izlaz izmedju 20h i 5 ujutro, ne mogu vise ni nocnog vandala izigravati.
foggy Flipper Radim od doma i nikad vise nisam radio i manje bio na pauzi. Ne znam vise jesam doma, na poslu i sta radim.