Garrus_V ne znam sta je sad napravio ali eto nekako sam misljenja da je emil bezazlen. ponavlja se i svi postovi su mu vezani uz playstation ali mislio sam da se primirio i da vise ne salje nevjernicima sve moguce statistike svemoguceg boga sonyja. nekako me njegovi svakodnevni postovi u tim temama podsjecaju na moj spam folder na yahoo mailu gdje je manje vise svaki mail povezan s povecanjem penisa u nekoj lijevoj drzavi tako da svaki put kad otvorim znam sta me ceka. takvi su i emilovi postovi metacritic, prodajni rezultati i to je to.
dormin Mislin da mu nisu bez razloga dali nogu... Znao je biti jako nepristojan sa nekim svojim postovima prema drugim članovima... ne mislim na fanoboy objave koje su s vremenom postale simpatične...
Garrus_V ma shvacam te, samo mislim da je on jedna cudna biljka, mislim da nije zlocudan. ovo nije nimalo kritika na to kako mod-ovi obavljaju tu duznost, mislim da tu nema spora. kad fico nekog kazni mislim da je taj to isto i zasluzio.
Zero Ne bih se čudio da je slao slike penisa curama s portala. Ne bi mu bio prvi put. Sad komotno možete lockati i Metacritic temu.
wooddiebone Daj zamisli da je Jelash bio prisutan za vrijeme TLOU2 kataklizme. Forum bi bio desetkovan.
maverick dormin taj dio traje 5 minuta lol. Hejtali smo prije Jelash i ja u duetu, ja prvenstveno jer volim hejtati. To su bila vremena.
zontra dormin Doslovno sam prije sat i pol prolazio taj dio, pričaju Ellie i Dina o holokaustu, o tome kako će Židovi uvijek naći način da prežive i prva stvar koja mi je pala na pamet je Jelash i počeo sam se smijat jer sam zamislio kako 'uživa' u ovoj sceni 🤣