Raziel Nemrem se sjetit kad mi je zadnji put neki sladoled ovako više sjeo, nego što je ovaj Krobijev Algidin od kokosa. Štoviše nije kremast, već osjetiš komadiće kokosa i teksturu. 10/10 Zna naš Krobi šta je kvalitet. <333
doktor1 Bili pet dana na malom godišnjem. Imam kuću u Dušikravi, pored Jablanca pa smo bili dole. Posjetili Alan na Velebitu, bili do Karlobaga i Raba, nakupali se, tri roštilja doma na terasi, jedna večera, jedan ručak, malo ronjenja i to je to… Evo ponešto slika u albumu na flickru.
Kikiller Znam da sam već pitao (zaboravio sam), s kojih stranica najbolje naručit patike? Izvana mislim.
klinjo foggy nije, takav je password da svako malo menjam jer zaboravim kakve su kobasice u pitanju.😂
TITANXIS Prestrašno. https://www.index.hr/vijesti/clanak/u-bazenu-kod-pozege-se-utopio-djecak-12/2583620.aspx
pravednik fensisuperstar Pogle video, znojan je, ima bijelo po nosu. Priča da je number one fragrance icon who follows the teachings of Jesus Christ. Istraživao sam, previše je toga, uglavnom šteta.