Zero Fenix
Imam osjecaj da su ljudi pomalo vec otupili na oglasavanje kladionica, kao da nikome i ne smeta. Fascinantno mi je da Supersport moze pustiti reklamu u doba dana kada su i djeca pred tv-om i nikog nije briga. Ono sto me najvise sokiralo je da HNK Rijeka prodaje djecji dres s Favbet sponzorom te nudi jos doplatu za tisak loga sponzora na rukavima koji su Supersport i Germania. Mislim kako nije nikome palo na pamet da to nije mozda najbolja ideja da dijete okolo hoda kao hodajuca reklama za kladionice. Hajduk nije nista bolji, ok glavni sponzor nije kladionica ali isto i u djecjim varijantama nude doplatu za tisak sponzora lige Supersport. Mozda bi covjek i mogao da argumentira da je jak utjecaj sponzora na klubove ali Dinamo prodaje djecji dres bez glavnog sponzora(kao i kod Rijeke Favbet) te ne nudi mogucnost tiska sponzora lige Supersporta kao kod Hajduka. Sto je za pohvalu iako bi zapravo trebalo biti normalno.
Ali stvarno me zanima da li postoje ljudi koji narucuju dres za dijete i misle si zbog autenticnosti "doplatiti cu da dijete ima sve sponzore na dresu", kontam, pa ne moze biti nitko toliko sprzen!?