Miro chono Da bar to jesan ja onda bi znacilo da san jeo nedavno janjetinu a ne ovako proslo vise od misec dana
ThaUrban Ako me sijećanje dobro služi, mislim da @fensisuperstar jedini objavljuje privatne video zapise na forumu. Ili barem u puno većoj mjeri nego ostali. Pa evo fensi, jedan za tebe.
herc Pitanje za forumašice i forumaše. Kad odete na Google pretragu slika, prikaže li se i vama ovako? Da su rezultati na lijevoj strani a ne preko cijelog ekrana?
Zero herc Ne. Na Chromeu/Win 10 ne prikazuje tako bez obzira bio ulogiran u Googleove usluge ili ne, već preko cijelog ekrana.
Raziel Ekipa iz Kastva i okoline Rijeke, imate nastup Gipsy Kings krajem Juna. Fakin vam zavidim. To tko propusti, a blizu mu je, drona samoubicu ću mu poslati.
TITANXIS Trebalo bi otvorit neku gameteku kao nekad videoteke kad su bile. Budeš član, dođeš unutra, posudiš igru koju želiš za neke sitne pare i vrneš ju kroz mjesec dana.
Genesis TITANXIS Zelda u Osijeku je davnih 90tih imala takav pristup…lezao sam u bolnici a stari je redovno jednom tjedno isao posudjivat nove igre za gameboy 🙂
Zero Dobra ideja, ali trebalo bi to učiniti vidljivim samo za verificirane članove, kako ne bi eventualno bilo problema sa zakonom i izdavačima.
TITANXIS Zero Pa plačala bi gameteka porez za takve elektroničke medije i sve bi bilo legalno. Nije zabranjena posudba igre ni ako imaš ni ako nemaš na tome zaradu.
Fenix Kako je sad u Cinestaru kad se kupe karte preko interneta? Je li se i dalje mora opet ić na kasu to potvrdit ili se može s mailom direkt na ulaz?
Fenix herc baš su nesposobni. Uz to imaju i novi web, nisu migrirali račune nego se mora opet registrirat
Tuhy Potvrde na ulazu / prolazu kak se kreće prema dvoranama, ne trebaš baš na samu blagajnu (tam di kupuješ piće i kokice). Skenira ti barcode na ulaznici i ideš.
wooddiebone Ja dobijem na mail kartu s QR kodom koju skeniraju na ulazu. Ak je više ljudi, sve ide na jedan QR. Funkcionira vrlo dobro po meni. Bar u Zagrebu.