foggy Ja ti samo komentiram sto si sam izjavio, ne budi princeza sad. Ja svoja pravila u prometu znam, a sto ne znam provjerim da ne budem jos jedan jebivjetar u prometu. Vozim skoro 20 godina i pazim na sve sto i sam navodis, ali najmanje sto mogu je znat pravila koja nisu bezveze, osim tebi jel. Sad jel to bulažnjenje, to samo ti znas.
To sto je Zagreb jebigrad prometa nije nikakav razlog da "nitko ne zna pravila".
Meni je dovoljno da imam 0 kazni u životi makar nemam pojma o pravilima…niti se pravim da ih znam. Znam da neznam…i jedino me strah drugih budala u prometu, ne mog neznanja.
Npr, ja redovno griješim kaj ne dajem žmigavac kad izlazim iz rotora, kao i 99% ostalih vozača...po mom iskustvu tu i tam netko vozi po pravilima ili zna pravila.
Ili npr. na autocesti malo tko prati kad se netko ubacuje sa sporedne pa da mu napravi prolaz i prebaci se u lijevu bržu traku…u biti dosta stranaca to radi i rijetko tko od domaćih.
A da te žena nekam pusti u prometu je poput zgoditka na lotu. Naravno one uvijek trepću okicama i očekuju da ih netko pusti.
A oni kaj se utiskaju usred križanja sam zato jer im je zeleno, a vide da nema prolaza i da će ostati u tom križanju kad se upali zeleno drugom pravcu, je specijalna vrsta znalaca a takvih ima pun k.
Da ne pričam o onima kaj se malo puknu pa ne žele skloniti auto nego čekaju murju da poslika, iako po zakonu se moraju maknuti u stranu.
Svaki dan veselje u ZG.