chono7 I jos jedna stvar mi nije jasna, cemu prekrivati nos?

kaj ti ne dišeš i udišeš?

buz znaš kak zoveš curu sa dobrim tijelom i ružnom facom?

fensisuperstar ali ne kasljem kroz nos kao ni kroz ruke. Mislim pojedinci pisu tako crno bijelo, a usput ne ostaju duzni kritizirat upravo takve postove.
    Osim toga, ja nosim masku, ali da cu se bojati bolesti za koju u vecini slucajeva nema ni simptoma, vero necu. Da mi netko mora ukazat testom da sam bolestan.

I opet cu biti dovoljno bezobrazan i bahat, pa cu navesti slijedece. Za sve mlade i sposobne ljude. Zasto ne ulazete u vlastito zdravlje, imunitet i sport? Zasto ljudi koji ulazu tonu vremena, truda i novaca kroz bavljenje sportom i hranu moraju ispastati u ovakvoj situaciji? Zasto starijma, kronicno bolesnima nije ograniceno kretanje? Ja bi bez problema starcima nosio nabavku i ogranicio im kretanje kao bolesnim i ugrozenim osobama.
    A zdravi i imuno sposobni ljudi poput mene bi podnijeli ovaj teret bez ikakvih restrikcija.

Sve je to lijepo Fićo objasnio i nadrobio, samo što sam u ovom slučaju ja ova jadna teta prodavačica koju spominje, a koju nervira što mora cijelo vrijeme nosit masku dok 10 metara dalje od mog prostora 10 ljudi može bit oko stola i ne nosit ju.
      Ako vrijedi za mene, neka onda vrijedi za sve.

A što se tiče jebene maske, nosim ju na poslu kao što ju nosim i kad idem nekud u dućan gdje ne izvodim one gluposti koje si nadrobil... Spuštanje ispod nosa / brade kad nema nikog oko mene i kad prolazim kroz hodnike Westgatea ne smatram jebenim ratnim zločinom radi kojeg će me netko prozivat šupkom.
      I malo izbjegavaj tu riječ.. I ti i Fensi i bilo tko drugi s kim se nas par razilazi u mišljenju.
      Jasno svima?

I ja i Chono i Nexus nosimo maske di je potrebno te samo izražavamo svoje neslaganje sa nelogičnim mjerama, dvoličnosti političara, pretjeranim panikom u medijima i općenitim prenapuhavanjem cijele ove situacije.

Neće me radi toga nitko nazivat šupkom.

chono7 ali ne kasljem kroz nos kao ni kroz ruke

kakve veze ima kašljanje 😃 dovoljno da kroz nos udahneš i izdahneš u prolazu i možeš zaraziti nekoga. Imaš one testove gdje stave onu kameru koja snima fluide i kako izlaze vani, dok dišeš na nos usta i tako. nije potrebno kihnut ili kašljat da nekoga zarazis. zato nosis masku i imas razmak, jer je to udaljenost sa kojom maska otprilike moze zaustaviti/usporiti.

Tuhy radi kojeg će me netko prozivat šupk

buz Ti nisi šupak, ti si čMarko

Tuhy Jasno svima?

@buz volim te 😃

već kad prozivaš za riječ šupak evo ti ga @Fico pa njemu reci 😃 ja neću prozivati šupke šupkom nego ću zvat policiju. Eto. omegalul.

dok se mi svađamo oko toga tko je šupak i gdje @buz je ispolirao karoseriju svoje rakete, trpao ženu, dobio sendvič, sad mu neka tajlanđanka bez penisa masira stopala vjv.
          ~
          Sjedala su vlazna, ali razlog mi je jasan
          vibrira mi bas, pa zene dozive orgazam
          a dodje li taj dan i ne bude me bilo
          pokopajte me s mojim automobilom

bitch
          ~

Di ima za kupit jebenih platnenih maskica, tipa Kylo Ren ili Jin iz Tsushime?

Ako već moramo to nosit, da nosimo sa stilom i da napravimo zajebanciju iz svega toga.

chono7 I opet cu biti dovoljno bezobrazan i bahat, pa cu navesti slijedece. Za sve mlade i sposobne ljude. Zasto ne ulazete u vlastito zdravlje, imunitet i sport?

Misliš li da nema mladih i sposobnih koji rade duple smjene jer moraju zaraditi? Misliš da su svi u poziciji da nakon posla nisu mrtvi i samo žele odmoriti, a ne ići u teretanu? Kako je lijepo generalizirati.

I jadan ti, kako li samo ispaštaš, moraš nositi masku i prati ruke. I to ti toliko teško pada, daj me nemoj.

Misliš da će teretana izliječiti sve kronične probleme? Teretana magično liječi astmu ili alergije ili nasljedne bolesti?

Zasto starijma, kronicno bolesnima nije ograniceno kretanje?

Predivno, idemo ukinuti prava samo jednoj skupini. To je odlično prošlo u prošlosti. Da ne govorim da ti nisi ni svjestan što znači kronična bolest. To može biti tlakaš. To može biti dijabetičar. To može biti mlada osoba. To može biti osoba koja ima problema s bubrezima, crijevima, plućima. To može biti bilo tko oko tebe. Drago mi je što si zdrav, nemaju svi tu privilegiju. I doslovno jedino što se od tebe traži je da pereš ruke i nosiš masku i to ti je teret? Mene bi bilo sram to reći.

Tuhy Spuštanje ispod nosa / brade kad nema nikog oko mene i kad prolazim kroz hodnike Westgatea ne smatram jebenim ratnim zločinom radi kojeg će me netko prozivat šupkom.

Dišeš kroz nos i usta. Kroz njih izlaze kapljice. Nosom ne prolaze lijepe želje i pozdravi, nego kapljice koje mogu zaraziti druge. WHO to preporučuje, preporučuju ministarstva zdravlja širom svijeta, preporučuju stručnjaci koji znaju 10x više o medicini nego ti i ja i Chono zajedno, no vi se pravite pametnima i znate bolje od onih koji su krv i znoj prolili da bi usavršili znanje da drugima spašavaju živote.

Pun mi je kurac više takvog nonšalantnog ponašanja jer ljudi misle da su sami na svijetu i neću oko toga šutjeti. Ovo nije neslaganje u mišljenju o igri, ovo je globalna pandemija i sramotno je da se nakon više od pola godine trajanja ljudi nisu informirali o tome za što služe maske, kako se koriste i zašto se tako koriste. Toliko je malo trebalo da se zaboravi da su se klizališta hokejaških arena punila leševima u Španjolskoj. Glavno da je sve prenapuhano.

Ovdje nije riječ o razilaženju u mišljenju, riječ je o negiranju činjenica i štetno je. Zbog takvog ponašanja nam se zdravstveni sistem raspada, ako se već i nije raspao.

weky Ja sam ozbiljno razmišljao da potražim Sub Zero visokoprofilnu masku s filtrom. Ili nešto slično Baneovoj iz Batmana. Kad gledaš da medicinske treba mijenjati ili platnene prati i nije neka promašena investicija.

I ovo sad je možda i jedino razdoblje u zivotu kada možeš u tome šetati gradom van termina maškara a da ti se ljudi ne smiju.

To je to, treba ubost. Jeben izbor btw.

Fico mali moj smiri ton i prestani pisati kao da si centar svemira.
              Sve sto ja vidim iz tvog posta je opravdavanje, izlike i isprike.
              Mislis da ne znam kako je raditi 8h, izgubiti 2h u autu na voznju, doci doma sam dok je zena na poslu, skuhati si rucak mrtav umoran, samo spakirati torbu, otici na taj jebeni trening, proliti znoj, doci doma, pripremiti veceru i ono sto mi treba, odraditi ostatak poslova i nastaviti raditi i uciti.
              U proljece dok imam alergije po 4 mjeseca, kad nemogu gledat ni disat ipak odraditi trening. Zato sam i pisao mladi i sposobni ljudi.
              To sto tebe boli kurac za tvoje zdravlje i nemas volje se promjeniti je tvoja stvar.
              I tko je rekao da sam zdrav? 😁 Od kud tebi taj info?
              Ja ti samo govorim da takvi poput tebe ne ulazu u zdravlje niti malo. Ne mora to biti gym, vec bilo koja aktivnost. Nisi ni poceo vec si odustao. Predao se na pocetku. Najlakse se napisati opravdanje i srati po necemu. Poznate rijeci?

Koliko god volim gaming, pogledati film, seriju, sport i sl., trening se ne preskače: gym, kad je ljepše vrijeme bicikl i sport, zaista dobro dođe i čovjek se osjeća dosta bolje a onda nakon treninga whey i kasnije da se zalegne nije bitno jer se trening odradio 😁!

JoelDrake ja na trening odlazim mrtav umoran, vracam se odmoran i pun energije. Ali zato sam i napisao prijasnji post na ovakav nacin, kada vec @Fico pise o generaliziranju, neznanju i supcima

chono7 Rekao si više svojim pisanjem, nego što sam ja ikada mogao. Puštam te u tvojoj pameti. 🙂