prayer Al gužva je i stoje na mjestu zato što je tamo rampa i vlak prolazi. Pa onda kad se kranu lagano micat, ja već čekam na položaju i dobijem penis a ne prolaz. Od žena jel.

prayer Inače, evo što se dešava nepoštivanjem pravila, čovjek si je sebi i drugome uništio život

Nemoj bit takav, dovoljno je tragično i bez izmišljanja nekakvih prekršaja.

Čovjek nije ubojica, postupio je po pravilima i po zakonu. Sve kako treba i opet se dogodi sranje. Ovo se može dogodit doslovno svima koji ikad sjednu za volan.

A siguran sam da je čovjeku puno gora kazna živjet sad s tim do kraja života nego bilo kakva novčana kazna ili zatvor. Puno ljudi se ubije radi ovakvih stvari.

wooddiebone Nemoj bit takav, dovoljno je tragično i bez izmišljanja nekakvih prekršaja.

Čovjek nije ubojica, postupio je po pravilima i po zakonu. Sve kako treba i opet se dogodi sranje. Ovo se može dogodit doslovno svima koji ikad sjednu za volan.

A siguran sam da je čovjeku puno gora kazna živjet sad s tim do kraja života nego bilo kakva novčana kazna ili zatvor. Puno ljudi se ubije radi ovakvih stvari.

Znači osnovno pravilo logike u vožnji, ali osnovno. Ako autobus ili neko drugo vozilo stoji na zebri, i NE VIDIŠ cijelu zebru, USPORIŠ JAKO prije zebre, pa nek trube ovi iza tebe koliko žele.

Svaki dan stanem na zebri pješaku, pješak krene i neka budala ne vidi pješaka i sam piči prek zebre, ali svaki dan.

Nema tu nisam vidio, drži se osnovne logike i ne ubijaj na cesti, ne gazi ljude preko pješačkog.

Ja stanem na pješačkom i tip mi se spiči u zadnji kraj jer je mislio da neću stati pješaku, ne drži razmak, ne prati promet, vozi pre brzo. Pješaku ništa, meni ovratnik….njemu? Boli ga kifla/hrvatsko sudstvo.

wooddiebone Čovjek nije ubojica, postupio je po pravilima i po zakonu.

Nije postupio. Kad si iza autobusa koji prijevozi djecu i kao takvim je označen, obavezno moraš stajati iza njega i pripaziti da ti dijete ne uleti na ulicu. Za zebru ne treba ni spominjati.

Koliko god ja vozim oslobođeno i sportski, kad god sam tak oko busa, zebre, tramvaja pazim ekstra i usporim da ne izleti dijete ili ne daj bože penzić. Čak i ako nema zebre u blizini pretpostavim da bi neki pametnjaković mogao iskočiti iza ili ispred busa i ići pretrčavati.

Kad vide moj auto odmah se sklanjaju i bježe, na kružnom i raskrižjima uvijek imam prednost makar je i ne imao. Žene mi daju prednost u prometu i van njega. Da sam znao da će biti ovako lako, uzeo bih BMW i ranije. :HideooKoojimabrag:

Mi Hrvati smo općenito nebeski narod, pogotovo u prometu…svi sve znaju, pogotovo pravila….a zašto imamo toliko mrtvih i invalida, tko će ga znati. "može se svakome dogoditi" hashtag

Živjelo sudstvo.

Ja vozim kurcoboljasto i zen. Ono laganini, spori chill, sve u ograničenju. Sve puštam u promet i preko ceste, drkam po radiju, mobitelu. Nikad u životu nisam potrubio i ne znam kako moja truba zvuči, a za tuđa blicanja i trubljenja me zaboli. Kud mi se žuri u životu?

weky Kud mi se žuri u životu?

Pa da, kud ti se zuri drkat po mobitelu? 🙂 ak nisi napisao ovaj post dok si vozio, ne priznajemo ga

Ovi iza mene su pričekali na zelenom dok završim post. Pa nismo stoka da se gonimo.

Mi u Varaždinu stanemo uvijek na zebri i pustimo pješake, kao gospoda.

Deadwalker

Lako u Varaždinu vozit ko gospoda kad nema prometa. Možeš se u subotu napit i zaspat na sred ceste i neće auto proć do ponedjeljka.

Uvijek ste mi bili najdraža podvrsta zagoraca.

Al sad ozbiljno, tipkanje po mobitelu stvarno više nije problem od kad semafori za cestovni promet imaju zvučni signal za zeleno, slično kao oni za pješake.

weky Veljko bistar si dečko i zato ne lupaj gluposti.

sanzo promet je samo pojačan dok se radi, preko vikenda šetnja i bicikl, lagano samo 👌

Deadwalker

Da, jedini fax onda gdje si mogao ciljano samo informatiku studirat.