kauboj
Ako si bio u Z centru onda smo bili na istom kvizu, mi smo bili 4. na kraju jer smo usrali zadnji krug, držali treće mjesto do tada. 😃
Ako pričamo o istom kvizu, slažem s tobom da je mogao biti puno bolje napravljen, pitanja su bila dosta bazična i svodila su se na ''pogodi igru/izdavača/lika iz igre/godinu ili genaraciju konzola kad je igra izašla''. Vrh mi je bilo kad je iz kratkog videa trebalo pogoditi o kojem se točno nastavku FIFA-e radi. 🤣 Šteta je i što kviz nije bio malo ''začinjen'' nekim klasičnim kvizaškim mozgalicama kao npr. asocijacijom i sl. Također su neka pitanja bila dosta neprecizno postavljena pa je na neka bilo moguće dati i više odgovora što je skroz bezveze, a i žanrovska zastupljenost baš nije bila najbolje balansirana, uglavnom su bili neki indie naslovi ili neki stariji fps/rts naslovi. Ispravljanje je isto bilo krajnje dubiozno, čini mi se da se svašta vrlo nategnuto priznavalo kao točan odgovor.😅 Mislim da ekipa koja radi taj kviz ima hrpu raznih tematskih i općih kvizova skoro svaki dan negdje pa im se uz toliku kvantitetu teško fokusirati na kvalitetu pitanja.
Inače, ja sam sad već davnih dana, negdje u proljeće 2019., bio iz vlastitog gušta složio jedan gaming kviz koji smo onda održali kao FFA gaming kviz u Norris cafeu, @Fenix je osigurao sponzorske nagrade za najbolje, a @Nocna_Mandragora i ja smo vodili uz @yakuza_stinger kao DJ-a koji je puštao mjuzu i glazbene isječke za kviz. 😀 Odaziv je bio skroz solidan, ak se dobro sjećam bio je pun Norris koji je, istina, nešto mani kafić al se ipak skupilo ljudi, jedino mi se čini da baš nije puno forumaša došlo bilo.
Koga zanima kakav je bio kviz može baciti oko na ovom linku, bio sam ga već jednom zalijepio negdje na forum, al nemam pojma više gdje.