Tzereen prošlogodišnja pobjednica je iskopirala samu sebe i sa sličnim pjesmama pobjedila dva puta tako da kad bi pričali o plagiranju i zabranama ne znam tko bi uopće nastupao na Eurosongu.

Picek slažem se za prošlogodišnju pobjednicu. Bezveze, neiventivno, ziheraški i nalik već njenim pjesmama da.

Ali baby lasagna je fakat iskopirao neke elemente, ali ono skroz, bez da ih pokuša sakriti barem. Ne znam što je sam na to kasnije rekao, ali ako se posluša pjesma, meni je to fakat sramotno.

I zato bih radije poslao ponovo Let 3. Iako su dosta lošiji ove godine, ali su bar originalni i dosljedni sebi.

Tzereen pogledao sam usporedbu i ima sličnosti no tu dolazimo do sive zone - kako točno deifinirati plagijat. Čitao sam negdje da je pjesma na Eurosongu plagijat ako ima određen broj istih tonova kao neka druga pjesma no po Wikipediji se sve svodi na dokazivanje sličnosti. Sad kad si ovo poslao, vidim da ima sličnosti no kako to dokazati i što smatrati plagijatom. Znam da se svake godine vode polemike oko plagiranja (ne samo kod nas već i u drugim državama) no ne sjećam se kad je neka pjesma bila izbačena s natjecanja ili zamjenjena nekom drugom.

Btw. Pain sam slušao kao predgrupu Nightwishu 2009. godine u Ciboni 🙂

Tzereen sad kad vidim ovo, stvarno je besramno iskopirano, ali svejedno bi da ga posaljemo na eurosong jer je pjesma bas za eurosong.

[deleted] a slažem se. Iako je tamo baš nekako nepredvidivo. Nekad pobjedi Lordi, a nekad Loreen. Iako je onaj Finac lani bio sličan recimo Baby Lasagni.

Tzereen gledao sam ovogodišnju pjesmu Finske i komentar je bio koji k 😂

Tzereen

Pravi majstori falseta na višim frekvencijama. To je zbilja teško a da ti ne ode glas.

Nisam imao pojma da se održava Dora. Kad si jučer stavio Sašu pa danas idem gledat tv program od sinoć i gle bila Dora. Jebate Dolcela puding, eto kolilo je Dora postala razvikana.

Tzereen jel očekuješ da će u finalu biti viši nivo falšanja? Pitam za Miyazakija, veli da snima vriske za Bloodborne 2

somethingwrong manje je falsanja već večeras. A i pjesme su načelno bolje nego jučer. I dalje dosadne i kasne jedno 20-30 godina, ali bolje od sinoć.

Baby Lasagna će pobjediti skoro pa ziher. Let 3 je realno lošiji od prošle godine. Ali daj zamisli da je Let 3 došao s Dramom ili Kontinentio ili Prof. Jakov.

Edit: I sad kak komentiram da su noćas bolje nego jučer, i na stageu je ET kao dno dna. Jebote, Boytronic je zapeo u vremenu. Ovo je kao najlošija verzija tadašnje Colonie ili Karme. Loše je postalo još lošije.

Tzereen ja ti se divim kako možeš to gledati. Meni žena jučer gledala upravo zbog let3, ja rekoh svaka čast😂

Posejdon ili mislim da je u Italiji Neptun uglavnom odmah me posjetio s ovim konjima na pocetak God of war 3

Ovo trebao biti Herkul

Bonus slika, bar nisu pretjerivali s veličinom.

danko-b Bonus slika, bar nisu pretjerivali s veličinom.

U staroj grčkoj je bilo popularno imati maloga Ha-Ha-Ha
                  Čsk su i podvezivali da izgleda manji