Mijesim noću da bi ujutro imali krempitu, a?

buz Želi raditi u pekari da si ispuni maštariju kako roka pekaricu i mijesi joj sise dok ova mijesi tijesto.

Jagodinka Simonovic? Malo stariji ce sigurno znati na sta mislim 😉

moschus Da. Tze i jest u najboljim godinama tako da je on to gledao kao mladac i zauvijek mu se urezalo u pamćenje.

• [deleted]

Tzereen Ha-Ha-Haha ibt, nemrem se prestat smijat, jel ima negdje cijeli video?

Evo, ekipa izdvojila još par horrora od sinoć. Nikad nije bilo toliko grozno ko jučer…

Navodno je tonska produkcija bila jako loša, a kad u slušalici nemaš dobar zvuk onda je teško i pjevat. Moja žena to uočila u prvoj sekundi prve pjesme, a meni sve isto

• [deleted]

• Uređivano

Fenix ne nego su pjevaci losi, kako onom francuzu nije bilo problema? Pomeo ih je sve da su svi ostali izgledali kao ja polupijan na karaoka večeri.

2:00 😳

[deleted] išao sam reći da je playback, i onda se čovjek pomakne 3 metra od mikrofona i izvodi čuda

Da, ja sam isto mislio da je to tonaca u studiju, ali Francuz je ubio. Odličan glas, prekrasno pjeva, pjesme super.

Al kaj to znači Francuzu kad će ga Baby Lasagna pomesti na Eurosongu 🤘🏼

somethingwrong Slažem se. Sam sjedim u kući i sram me je samoga sebe dok gledam tu krinđaru od natjecanja.

Picek meni je čak pjesma ok, naravno jer podsjeća na Rammstein.

Ali kad sam vidio koliko je iskopirao druge pjesme, ono, ja bi tu pjesmu zabranio iskreno. Znači, neki elementi su 99% identični.