yakuza_stinger pricali nedavno kaze zarade baš masu od x projekta y propadne investor odustao popuše xy milijuna pa vrate nazad pa kurac palac jebu institucije
I još ima krona i ne znam koliko operacija iza sebe.
yakuza_stinger pricali nedavno kaze zarade baš masu od x projekta y propadne investor odustao popuše xy milijuna pa vrate nazad pa kurac palac jebu institucije
I još ima krona i ne znam koliko operacija iza sebe.
Netreba vas ovo nervirati već treba vam biti drago da je netko uspješan pogotovo član vašeg uvaženog foruma .
Nevidim problem ako neko ima stan od 282 m2 i da ima novaca već je problem što ljudi su ne svi ali velika većina odmah zavidni i grizu nokte kada je netko uspješan .
Ovo što je meni došlo nije preko noć došlo već godine truda i ulaganja .
Imat cu ja nakon radova 300 kvadrata. Neš ti.
Jel se vi sjećate chillija sa gpa. Čoek imao ulaz zgrade na črnomercu čitav…
@Fenix evo prijedlog kod registracije novih članova na forum - imovinska kartica!
Još se ubaci mogućnost potpisa pa da se uvijek fino vidi broj kvadrata stana, automobil koji se vozi i ono najvažnije - PC s RTX 4090.
HideooKoojima Ovo što je meni došlo nije preko noć došlo već godine truda i ulaganja .
Da li se smije znati koliko imas godina, s cime se otprilike bavis i kakav ti je background (krenuo od pocetka, nasljedio nesto…) Cisto me zanima
Zašto se liku uopće toleriraju multi acc-ovi na forumu? Donedavno je bio onaj Biomotonešto i trgao se za share i igre koje su neki članovi poklanjali. Da ne spominjem hercegovačke komplekse koji svima normalnima idu na jetru.
HideooKoojima Netreba vas ovo nervirati već treba vam biti drago da je netko uspješan pogotovo član vašeg uvaženog foruma .
Pa hajde kad si već sam pokrenuo temu novca, podijeli s nama svoj životni poslovni uspjeh. Čime se baviš, koja je tvoja tajna uspjeha u poslovnom svijetu?
Ovako nam izbjegavanjem tog pitanja daješ dojam da si tatin sinčić koji se na uvaženom forumu hvali tatinim novcem.
Stovise, ja se bas pitam sto bi Isus rekao na ovakvo hvalisanje novcem, nekretninama i ulaganjem samo u sebe, a ne uzdizanjem ostalih time da dijelis taj novac koji, kao sto si rekao, ti ni ne treba.
Meni je najkomicnije to sto zamisli ima 2 milje viska i onda gleda ulagat u drzavne obveznice, i misli da je pokupio svu pamet svijeta.
Ma dobro nek ima covjek ali je nevjerojatno cringe kako to nesuptilno pokazuje ovdje.
Primjetio sam na tiktoku kod bratica da je kod mladjih to kurcenje s novcem i skupim stvarima mozda nesto izrazenije nego sto je u nasoj generaciji bilo ali sta ja znam kod djece od 18,19 godina je to i ocekivano dok je kod osoba iznad 35 samo za zaljenje.
Sto se tice novca, bitan mi je ali nebi se nikad prodao zbog njega. Volio bi si sa zenom priustiti stan zato opcenito uvijek gledamo kako gdje bolje proci i gotovo nikad ne kupujem nesto day one ili na izlasku. Gdje god je moguce koristim cashback ili kupone, prospekte uvijek dobro proucim.
Normalno da sam i pomogao dosta ljudi kojima je potrebna pomoć od Slavonije do Hercegovine Ali to baš nije za forum jer pomagati nekom i hvaliti se nije baš lijepo
HideooKoojima hvaliti se nije baš lijepo
A zašto vam ovaj paćenik nije na ignore?