HideooKoojima Ovo što je meni došlo nije preko noć došlo već godine truda i ulaganja .

Da li se smije znati koliko imas godina, s cime se otprilike bavis i kakav ti je background (krenuo od pocetka, nasljedio nesto…) Cisto me zanima 😉

Zašto se liku uopće toleriraju multi acc-ovi na forumu? Donedavno je bio onaj Biomotonešto i trgao se za share i igre koje su neki članovi poklanjali. Da ne spominjem hercegovačke komplekse koji svima normalnima idu na jetru.

Zero nije bio dovoljno uspješan da zapamti lozinku na starom accu

HideooKoojima Netreba vas ovo nervirati već treba vam biti drago da je netko uspješan pogotovo član vašeg uvaženog foruma .

Pa hajde kad si već sam pokrenuo temu novca, podijeli s nama svoj životni poslovni uspjeh. Čime se baviš, koja je tvoja tajna uspjeha u poslovnom svijetu?

Ovako nam izbjegavanjem tog pitanja daješ dojam da si tatin sinčić koji se na uvaženom forumu hvali tatinim novcem.

Stovise, ja se bas pitam sto bi Isus rekao na ovakvo hvalisanje novcem, nekretninama i ulaganjem samo u sebe, a ne uzdizanjem ostalih time da dijelis taj novac koji, kao sto si rekao, ti ni ne treba.

• [deleted]

• Uređivano

Meni je najkomicnije to sto zamisli ima 2 milje viska i onda gleda ulagat u drzavne obveznice, i misli da je pokupio svu pamet svijeta. Ha-Ha-Ha

Ma dobro nek ima covjek ali je nevjerojatno cringe kako to nesuptilno pokazuje ovdje.

Primjetio sam na tiktoku kod bratica da je kod mladjih to kurcenje s novcem i skupim stvarima mozda nesto izrazenije nego sto je u nasoj generaciji bilo ali sta ja znam kod djece od 18,19 godina je to i ocekivano dok je kod osoba iznad 35 samo za zaljenje.

Sto se tice novca, bitan mi je ali nebi se nikad prodao zbog njega. Volio bi si sa zenom priustiti stan zato opcenito uvijek gledamo kako gdje bolje proci i gotovo nikad ne kupujem nesto day one ili na izlasku. Gdje god je moguce koristim cashback ili kupone, prospekte uvijek dobro proucim.

Fico

Normalno da sam i pomogao dosta ljudi kojima je potrebna pomoć od Slavonije do Hercegovine 😊 Ali to baš nije za forum jer pomagati nekom i hvaliti se nije baš lijepo 😊

buz ovako brze prodje dan 😅

BTW Podsjeca me na onu reklamu "Dosta o mom autu, pricajmo malo o meni..."

buz

Isti razlog zasto weky nije. Zabavno mi je gledat ljude koji se toliko trude da na forumu izvucu reakciju iz ljudi. Nekad me cak i uspiju nasmijat.

Fico

Uspjehom DA

Pomaganjem NE

😊

Gle neznam šta ti je problem prihvatiti ako je netko uspješan , mozda je problem jer radiš za nisku plaću , a smatraš da više vrijediš ?

Koojima mora biti neki bot, odbijam vjerovati u išta drugo.

sanzo weky je barem svjestan toga što piše, i namjerno je smješan i često mu je sarkazam na vrhuncu. Uspoređivati njih dvoje je kao mercedesa i daciu

Kakva intelektualna masturbacija i očiti manjak osnovnih socijalnih vještina. Baš mi je žao ljudi kojima je novac jedino mjerilo uspjeha.

Hideo...karma zna bit zajebana. Ne izazivaj ju.