Zasto svaki dan u ovo doba 2 vojna helikoptera lete preko Istre?
Blebetaonica 2
chono vojna vježba vrlo vjerojatno.
Pretpostavljam da bi ti u policiji dali bolje informacije, na kraju krajeva ako se nešto dešava treba se moći doći do informacija.
Je li postoji mogucnost da se neka emisija ili film sa Max tv-a snimi na usb?
doctorfreak Bilo bi dobro da je samo Mek poskupio. Ja se isto sjecam da smo se do nedavno mogli najesti za 100kn, danas jedna pizza dodje toliko :/
Prema ostalim cijenama Mek mi se jos cini i povoljan, za 30tak eura se nas troje isto najede, ak sjednes na pizzu nema ispod 50
moschus Ne znam kako su pizze u ZG ali u zagorju vec ima velikih pizza od 8 eura. 12e je neki prosjek. Više nego dovoljno za 2-3 osobe.
Nisu ono vrhunska klasa, ali za pojest nešto na brzaka je čisto ok.
doctorfreak Kako nisu vrhunska klasa, a za kebab pizzu iz Pizzerie Glorie kraj Zaboka zna cijela Hrvatska.
buz Ne mogu suditi u kvalitetu pizza jer nisam probao pravu talijansku pizzu. Ljudi koji su je probali kažu da je to novi level.
Također, nisam jeo pizze u Zagrebu, a čuo sam da ima dosta dobrih pizzeria.
U zavorju večinom jedem u Glori-i, servusu ili oro-goru. I nikada nisam bio nezadovoljan. Neki ovdje navedene pljuju, pa mi je glupo pisati da su vrhunske.
Jeo sam subotu u Servusu i pokvarili su se. Izgleda da su promijenili kuhare i baš se osjeti. Puno manje umaka stavljaju i obe koje smo naručili su bile presuhe i nisu baš bile ravnomjerno spečene. Šteta jer inače sam uvijek bio zadovoljan tamo.
Za talijanske isto ovisi di jedeš kao i kod nas. Probao sam dosta po sjeveru Italije i dobiješ svega. Od stvarno ukusnih do onih koji su jedva molo bolje od nečega iz pekare. Možda je prosjek malo bolji od nas, ali ako i je, nije puno.
Nevezano za pizzu, jeli smo prekjučer u Temple Baru u Stubici i jako sam bio zadovoljan. Preporuka ako ste u Zagorju.
- Uređivano
Ja idem odmah agresivno 19.2 i mislim tko ima novaca a da mu nisu potrebni novci sigurno treba u ovo uložiti
doctorfreak Ne mogu suditi u kvalitetu pizza jer nisam probao pravu talijansku pizzu. Ljudi koji su je probali kažu da je to novi level.
Također, nisam jeo pizze u Zagrebu, a čuo sam da ima dosta dobrih pizzeria.
Prošao sam Italiju, zadnje smo obišli Toskanu (Firenca, Siena, Pisa itd.) i jeli smo pice po svim tim gradovima. Jebiga odem u Purger na klasičnu picu i meni je to bolje, stvar navike, domačeg ambijenta u rodnom gradu, očekivanja i okusa. Ljudi se često prenemažu kak bi se pohvalili da su neš probali kaj ostali nisu imali prilike. Ono kaj je u Italiji next level su njihovi bolonjez umaci i ručno rađena tjestenina…e to je zbilja osjetno bolje ili sam bio gladan.
Ja sam najbolju pizzu jeo u Napulju i još uvijek kod nas nisam probao pizzu koja bi bila na tom levelu.
HideooKoojima ja cu prodati svoj stan od 281m2 da bi si to mogao priustiti. Jbg nemam kesa trenutno.
Šta se rugate liku? Hideo daje savjete gdje da uložite lovu, a vi pričate o pizzama
HideooKoojima
Ajde baci malo love da se igram.
Garrus_V Pričaj mi…ja sad moram štedjet mjesecima da sakupim 20k eura za prokletu fasadu…a netko to upuca u dionice, crypto itd…
Novac radi novac…bude i bilo…
doctorfreak da, bome novac radi novac. Dok nije bilo djeteta zena i ja smo po tom pitanju bili super disciplinirani, nije bilo mjeseca da nismo ustedjeli sada sam sretan ako prvog u mjesecu na racunu imam 50€ vise nego prosli mjesec.
- Uređivano
Samo u brazilu.