chono vojna vježba vrlo vjerojatno.
Pretpostavljam da bi ti u policiji dali bolje informacije, na kraju krajeva ako se nešto dešava treba se moći doći do informacija.

Je li postoji mogucnost da se neka emisija ili film sa Max tv-a snimi na usb?

doctorfreak Bilo bi dobro da je samo Mek poskupio. Ja se isto sjecam da smo se do nedavno mogli najesti za 100kn, danas jedna pizza dodje toliko :/
Prema ostalim cijenama Mek mi se jos cini i povoljan, za 30tak eura se nas troje isto najede, ak sjednes na pizzu nema ispod 50

moschus Ne znam kako su pizze u ZG ali u zagorju vec ima velikih pizza od 8 eura. 12e je neki prosjek. Više nego dovoljno za 2-3 osobe.

Nisu ono vrhunska klasa, ali za pojest nešto na brzaka je čisto ok.

doctorfreak Kako nisu vrhunska klasa, a za kebab pizzu iz Pizzerie Glorie kraj Zaboka zna cijela Hrvatska.

buz Ne mogu suditi u kvalitetu pizza jer nisam probao pravu talijansku pizzu. Ljudi koji su je probali kažu da je to novi level.

Također, nisam jeo pizze u Zagrebu, a čuo sam da ima dosta dobrih pizzeria.

U zavorju večinom jedem u Glori-i, servusu ili oro-goru. I nikada nisam bio nezadovoljan. Neki ovdje navedene pljuju, pa mi je glupo pisati da su vrhunske.

doctorfreak

Jeo sam subotu u Servusu i pokvarili su se. Izgleda da su promijenili kuhare i baš se osjeti. Puno manje umaka stavljaju i obe koje smo naručili su bile presuhe i nisu baš bile ravnomjerno spečene. Šteta jer inače sam uvijek bio zadovoljan tamo.

Za talijanske isto ovisi di jedeš kao i kod nas. Probao sam dosta po sjeveru Italije i dobiješ svega. Od stvarno ukusnih do onih koji su jedva molo bolje od nečega iz pekare. Možda je prosjek malo bolji od nas, ali ako i je, nije puno.

Nevezano za pizzu, jeli smo prekjučer u Temple Baru u Stubici i jako sam bio zadovoljan. Preporuka ako ste u Zagorju.

doctorfreak Ne mogu suditi u kvalitetu pizza jer nisam probao pravu talijansku pizzu. Ljudi koji su je probali kažu da je to novi level.

Također, nisam jeo pizze u Zagrebu, a čuo sam da ima dosta dobrih pizzeria.

Prošao sam Italiju, zadnje smo obišli Toskanu (Firenca, Siena, Pisa itd.) i jeli smo pice po svim tim gradovima. Jebiga odem u Purger na klasičnu picu i meni je to bolje, stvar navike, domačeg ambijenta u rodnom gradu, očekivanja i okusa. Ljudi se često prenemažu kak bi se pohvalili da su neš probali kaj ostali nisu imali prilike. Ono kaj je u Italiji next level su njihovi bolonjez umaci i ručno rađena tjestenina…e to je zbilja osjetno bolje ili sam bio gladan.

Ja sam najbolju pizzu jeo u Napulju i još uvijek kod nas nisam probao pizzu koja bi bila na tom levelu.

Šta se rugate liku? Hideo daje savjete gdje da uložite lovu, a vi pričate o pizzama😂😂

Garrus_V Pričaj mi…ja sad moram štedjet mjesecima da sakupim 20k eura za prokletu fasadu…a netko to upuca u dionice, crypto itd…

Novac radi novac…bude i bilo…

doctorfreak da, bome novac radi novac. Dok nije bilo djeteta zena i ja smo po tom pitanju bili super disciplinirani, nije bilo mjeseca da nismo ustedjeli sada sam sretan ako prvog u mjesecu na racunu imam 50€ vise nego prosli mjesec.