Flipper

Čekaju se screencapovi iz Madame Web. Ne pada mi napamet gledat to, al njezin kostim je skroz ok razlog za postojanje tog filma.

Flipper

Jako si aktivan na whats upu

Posla san ti video

Posla bi i @Tzereen u ali neda broj

Auuuuuuuuuu

Ako dobijem dva jebat ću je ja.

Flipper Ako dobijem 3, jebemo tebe svi.

DarkPunisher kurac đabe. Udario iz appa kupon i naplatilo mi ga skoeo 5 eura. I još je teško sranje. Zadnji put idem u mek jebo im bog mater. Naručim sladoled i ne stave mi žlice. Govna. A sve lijepo zapakiraju.

4.50 eto gledam račun.

mislim reko bi ok jeben je ali to je ta početak manji da manji ne može biti a nije ništa jebeno posebno ukusan. Još stave neki umak koji je totalno govno i sjebe sve što sjebat može. Odvratno.

fensisuperstar Strašno je poskupio mek. Prije godinu-dvije sam se sa ženom mogao najesti za tadašnjih 100kn. Danas, žena, mala i ja preko 30e. Za 3 menija i 3 sladoleda.

Za te novce smo mogli jesti u batak grillu miješano meso s roštilja za 2 osobe i možda ostatak ponijeli za doma. O pizzama da ne pricam.

Ako sam dobro pročitao danas je taj Xbox podcast gdje će otkriti planove za budućnost?

chono vojna vježba vrlo vjerojatno.
          Pretpostavljam da bi ti u policiji dali bolje informacije, na kraju krajeva ako se nešto dešava treba se moći doći do informacija.

Je li postoji mogucnost da se neka emisija ili film sa Max tv-a snimi na usb?

doctorfreak Bilo bi dobro da je samo Mek poskupio. Ja se isto sjecam da smo se do nedavno mogli najesti za 100kn, danas jedna pizza dodje toliko :/
          Prema ostalim cijenama Mek mi se jos cini i povoljan, za 30tak eura se nas troje isto najede, ak sjednes na pizzu nema ispod 50

moschus Ne znam kako su pizze u ZG ali u zagorju vec ima velikih pizza od 8 eura. 12e je neki prosjek. Više nego dovoljno za 2-3 osobe.

Nisu ono vrhunska klasa, ali za pojest nešto na brzaka je čisto ok.

doctorfreak Kako nisu vrhunska klasa, a za kebab pizzu iz Pizzerie Glorie kraj Zaboka zna cijela Hrvatska.

buz Ne mogu suditi u kvalitetu pizza jer nisam probao pravu talijansku pizzu. Ljudi koji su je probali kažu da je to novi level.

Također, nisam jeo pizze u Zagrebu, a čuo sam da ima dosta dobrih pizzeria.

U zavorju večinom jedem u Glori-i, servusu ili oro-goru. I nikada nisam bio nezadovoljan. Neki ovdje navedene pljuju, pa mi je glupo pisati da su vrhunske.