sanzo Tuhy Šta bi onda reko na Punkt pored Ekoflora, jbmu život… Ne kužim kako to uopće posluje i tko tamo može jest. Kad malo vjetar potpuhne smrdi kao kanalizacija.
zontra Jel itko probao burek pizzu? To je jedna pekara u Supetru na Braču počela raditi u ljeto 2022. i kad sam na moru to si uzmem svako malo. Prefino! Ne znam jel tako nešto ima negdje u ZG?
prayer zontra Ne znam kako više to zamisliti? Zar stavljaju sir na pici ili naprave burek sa pizza tijestom? Zar je više išta sveto 😂
ZigguratVertigo zontra U Rijeci ima par pekara gdje se može kupit (Arena i Burek kod braće), tu i tamo ga znam pojest, nije loš. (AHA za Zagreb! Nisam skužio, my bad)
zontra prayer Ono tijesto od bureka je normalno, samo unutra umjesto sira/mesa/štovećjedete stave stvari koje idu na pizzu. Odlično je!
Zero I koja je sad razlika između toga i calzonea? Inače kebab pizza ima prolaz kod mene, ali bolja mi je ipak varijacija na neku slavonsku ili s vratinom. Kebab sam po sebi radije izbjegavam.
prayer zontra Aha, znaci burek pizza 😁 Jeo sam takve stvari po pekarama i budu jako fine, ali do sada to još nisam vidio.
Genesis kauboj Dominos je meni osobno uzas od pizze….kad se sjetim one hamburger pizze meni evo sad muka dok ovo pisem xD
Fico Genesis Dominos je meni osobno uzas od pizze Radije iskesiram tih 1-2 eura vise i dobijem nesto s okusom. Dominos je bas meh…
kauboj Genesis Mislim da sam probao iskljucivo cheeseburger pizzu i 4 vrste sira. Možda jednom beef/hamburger neku i nije mi bila dobra. Cura religiozno svaki put tu cheeseburger i konzistentna je i nama je vrh dok sam ja svaki put 4 vrste sira i bila je odlicna do zadnja 2 puta kad je bila totalno bez okusa pa sam digo ruke od nje.
Genesis prayer zenska se ubila sa operacijama…. Fico u osijeku je Dominos trenutno hit jer su tek dosli prije koji mjesec pa im ide biznis, a uskoro osijek dobija i svoj prvi KFC 😃
Sterlok wooddiebone Di vam je najbolja Pizza u ZGu? Ja uvujek idem u Staru Savu kad mi se baš za pravo jede pizza. Bio sam u Basti i nekoliko tih fensi pizzerija, ali napolitana je meni nešto najprecjenjenije ikad. Uvijek pliva i sredina se zaljepi za tanjur pa se odvoji od ostatka kad ju vrtiš na tanjuru. Ina u Samoboru ona skrivena iza žute benzinske na gkavnoj cesti i imaju normalbe pizze sa napolitana tijestom, a ta kombinacija funkcionira odlično. Meni u Purgeru PIZZERIA PURGER, Zagreb - Menu, Prices & Restaurant Reviews - Tripadvisor klasična pica, niš ekstra ali funkcionira
Fico Sterlok Di vam je najbolja Pizza u ZGu? Ovisi sto zelim. Ako zelim nesto fino, a da se ne prenajedem, onda Duksa. Ako zelim klasicnu pizzu, ali da je kvalitetna, onda Oldschool by Franko's. Ako zelim zacepljenje zila, onda Chello.
greyback Jbt @Fenix pa tebi je danas 10. godišnjica registracije, čestitam!!! 😃 Znači li to da je danas ujedno i 10. rođendan FFA foruma?
Fenix greyback pere me zadnjih dana neka kriza godina i onda ovo izleti. 10 godina jbt Ovo su počeci: Počeci foruma