wooddiebone eto ti kad pijes u neka doba mljeko, a ne kao ja pivo upravo. nadam se samo da nece zavrsiti na tipkovnici isto lol
Blebetaonica 2
- Uređivano
wooddiebone Jel zna neko nekoga da popravlja mehaničke tipkovnice od štete napravljene mlijekom u pola 1 ujutro?
EDIT: Ignoriraj, ne znam čitati riječi. Rip tipkovnica.
Kakvi ovo botovi mi upvoteaju postove?
Duh Jelasha
wooddiebone Moja najveća. Moja jedina.
Moja ljubav je umrla danas.
jel to neka ryzen tipkovnica ?
fensisuperstar koliko puta ja zaboravim masku. Da me netko prijavi jaja bi mu iscupao. Svejedno svi nose ispod brade, pa i blagajnice.
fensisuperstar
Ducky One 2.
Nema toga kod nas
Uspio sam dobiti znakove života iz tipkovnice.
Izgleda da ništa nije sprženo, neki switchevi su, po svemu sudeći puni gunka od posušenog mlijeka.
Danas čistim switch po switch sa izopropilnim alkoholom, a ako to ne rješi stvar ide kupka ljepo.
Lazarus pit za povrat iz mrtvih.
Zbog toga je važno držati se tih mjera za koje je Fenix dobro napisao da su puno blaže nego u ostatku EU.
Mjere su pune nelogičnosti.
Objasni mi samo jednu stvar.
Doći ćeš kod mene u dućan, obojica ćemo nosit masku.
Nakon toga ćemo otić 10 metara izvan dućana u Burger bar (ili 50 metara u prvu birtiju), tamo sjest i normalno bit bez maske (ako ne prije, onda prilikom konzumacije) jedan do drugog.
I kako je tebi pomoglo nošenje maske u dućanu i kroz centar?
Znači, pričam o situacijama konkretno u Westgateu.
Jedan do drugog su Alikebaba, Konzum i Leggiero.
U Konzum ljudi moraju uć s maskama, a 10 metara lijevo i desno od njega komotno možeš sjedit bez maske i potencijalno zarazit svakog s kim si se možda sreo u Konzumu sa maskom, a sad možda sjedi stol do tebe i obojica ste bez nje.
Ajmo realno,, ko tu koga jebe više?
+, naravno da se ljudi bune na te krpe kad vide da političari rade budale od njih.
Koliko je primjera di ih nisu nosili na svojim skupovima, pijenčevali za vrijeme izbora, na Alci, onaj neki skup u Varaždinu prije mjesec - dva, onda ona okupljanja u onom klubu...
Njih 'ladno zaboli, a mi bi morali cijelo vrijeme bit sa jebenim maskama da, kao, štitimo jedni druge...
Ma ajde...
+2, sva ova panika koji šire kroz proklete mrtve medije, ova podjela koju su napravili među ljudima di ima slučajeva di ljudi ulaze u sukobe radi jebenih maski, gledaju te ko da si radioaktivan ak ti je maska spuznula ispod nosa... Na to smo došli?
Mali disclaimer prije nego se uhvatite.. Nosim ju na poslu... Moram, jbga.
Al da se slažem se svim ovim, ne, ne slažem se nimalo.
Tuhy ta maska je takva glupost da je to za nevjerovati! I slazem se s tobom u potpunosti! A sto primjerice za svim artiklima po policama, to svi diraju i gledaju. Tamo je po nekoj logici jednaka mogucnost zaraze.
A da ne govorim kako neki imaju maske od pocetka ovog sranja, pa na tim maskama se razvio novi zivot! tko zna kakve sve gadosti bi se pronasle na njima
Aerosol iz daha se širi i do 6m, tako da da, čim izađete van u restoran, birtiju ili gdje god se skidaju, riskirate zarazu. Nije da i maske štite 100%, pogotovo ako ih ne nose obje ili više osoba u bliskom kontaktu.
Btw. po novim spoznajama stečeni imunitet vam traje oko 120 dana.
Budimo realni...ne znaju oni ništa.
Tuhy baš filozofiraš. Nije da se traži od vas tko zna što. Samo stavite masku na sebe i dezinficirajte ruke na ulazu u objekt. U slučaju koji si ti Tuhy opisao zarazit ćeš eventualno kolegu koji je svjesno ušao u rizik sjedajući s tobom za stol u kafiću. Ali nećeš zarazit 15 drugih ljudi u Konzuma. Je li bolje zarazit samo jednog ili 15 njih?
To za političare je druga priča na koju se vole ljudi izvlačiti. To što su oni debili ne mora značit da i ti moraš bit.
Fenix ja da, ali ostali ljudi ne, dakle objekt nije nista poduzeo za suzbijanje zaraze, ako vec govorimo o konkretnim mjerama. Ocekivati da ljudi to odrade je suludo, jer nece, jer je to masa. Znaci sve sto oni nama serviraju je u vlastitom aranzmanu, za nesto sto 90% ljudi uopce ne zna da ima niti ima simptome. Kako se ponasati u takvoj situaciji? Pa poprilicno lagodno, zaboravno i neodgovorno u njihovim ocima.
Pa zato i takve jednostavne mjere jesu tu. Mene osobno boli briga hoćeš li kad izađeš iz Konzuma obrisat nos s onom rukom kojom si dirao košaru i zarazit se. Meni osobno je bitno da nosiš masku i smanjiš mogućnost da zaraziš mene s kojim si dijelio taj javni zajednički prostor.
I to je poanta najjednostavnije moguće mjere na svijetu. Nošenja maske u javnim prostorima. Da umanjiš mogućnost zaraze drugih ljudi.