fensisuperstar Zero ni mrtav stari moj :-D Fenix Što bi mu napravio? Pustio bi ga kod @Kaiserus a na 24 sata :-D
yakuza_stinger Predmnijevam da se ovo sve otelo kontroli. Ne zaboravit se hidratizirati često. I naravno:
fensisuperstar chono sve je to hipotetski. Moj sin je ipak dobrica poslušan dječak To što je mojoj mami razbio televizor i @Fenix u bacio nešto u kavu eh! Višak energije! Taman ga upišem na judo to je to.
chono Vikendu raju moj, stizem ti otvorena srca! Pive su spremne i roka se Stronghold do kasno u noc. Punisheru, jesi probao igru? Fantastican remaster, broji se kao potpuno nova igra ima i ačivmente
fensisuperstar Došao doma prije 45 minuta. Kaže mali:"TATA VIDI NAŠAO SAM NEŠTO ZA NS PIĐAMU" NEŠTO ZA NA PIĐAMU:
fensisuperstar @foggy morat ćeš početi malo češljati youtube. Možda i tebe netko kopira od svjetckih recenzenata!
Raziel Ekipa koja koristi Youtube Revanced, postoji li negdje opcija za gašenje preskakanja fillera, uvoda i slično? Želim samo da zabrani Ad-ove, a ne pola fakin videa, jer je aplikacija odlučila da je neki uvod videa bespotreban.
Miro Jedan od najgorih dana u godini Izasla je slika od Lidije Nakon toga je doslo da je fake 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭