fensisuperstar Čitao sam ove vaše komentare o roditeljstvu i batinama edukativnim. da se mogu sad vratit nazad sam bi sebe iscipelario par puta. Brate realno. Nije to batina nasilje, ali kad si debil trebaš dobiti šamar, ne da boli lice nego da te boli od srama.
stitrek fensisuperstar Edukacijska lagana pleska, to je sve ok da se nauce neke bitne lekcije, uz to sve odgoj usmjeren prema odgovornosti i disciplini, balans je kljuc za sve.
Genesis fensisuperstar treba znat razlikovat edukacijsku pljusku i nasilje nad nekime…..pokojni djeda je znao nekad slomit na meni kuhacu al sam i zasluzio 🤣
fensisuperstar Da se razumijemo, nisam za nasilje. Nasilje nad ženama i djecom treba kažnjavati najgore. Ali definitivno nije usporedivo kad otac dođe kući pijan ko majka prebije ženu jer ima loš dan i preoblikuje facu čeljadi i vrši teror nad njime. Takvima treba koljena polomit. Ali da mi sin ukrade pare nekome, da maltretira nekoga ili da se ponaša kao huligan in general… brate
Fenix fensisuperstar Ali da mi sin ukrade pare nekome, da maltretira nekoga ili da se ponaša kao huligan in general… brate Što bi mu napravio?
fensisuperstar Zero ni mrtav stari moj :-D Fenix Što bi mu napravio? Pustio bi ga kod @Kaiserus a na 24 sata :-D
yakuza_stinger Predmnijevam da se ovo sve otelo kontroli. Ne zaboravit se hidratizirati često. I naravno:
fensisuperstar chono sve je to hipotetski. Moj sin je ipak dobrica poslušan dječak To što je mojoj mami razbio televizor i @Fenix u bacio nešto u kavu eh! Višak energije! Taman ga upišem na judo to je to.
chono Vikendu raju moj, stizem ti otvorena srca! Pive su spremne i roka se Stronghold do kasno u noc. Punisheru, jesi probao igru? Fantastican remaster, broji se kao potpuno nova igra ima i ačivmente