HideooKoojima https://www.index.hr/mobile/vijesti/clanak/uhicen-luka-burazer-stotine-ljudi-ga-optuzuju-za-ogromnu-prevaru-s-kriptovalutama/2512633.aspx?index_ref=naslovnica_vijesti_ostalo_m Zbilja nevjerujem da je netko uplaćivao velike iznose ovo liku , mislim je ali nemogu vjerovati 🙄🙄🙄🙄 I onda se žale da su prevareni !!
greyback Znam Burazera s faksa, bili isti smjer i godina. Mislim da na kraju nije završio. Nisam stekao dojam da je smrad, ali ni da je nešto previše bistar.
ThomasAAnderson Meni samo nije jasno gdje ovoj glupači 500k eura u startu. A još smiješnije što su ga danas uhitili doma, kreten nije bio sposoban ni pobjeći nekud na Karibe ili kamo već s lovom. Koji vrhunski krug budaletina.
ThomasAAnderson A ovaj koji kaže "imao sam 5 puta više zarađeno, ali nije mi bilo dosta, čekao sam bull 2025" Hehehehehehe
chono klinjo zao mi je. Ne poznam te, ali nekako se "osjeca" dobrota u tvojim postovima i ovo sto si napisao me pogodilo. Velika tuga je kad dobri ljudi pate, a ja mislim da si ti dobar covjek
Tzereen klinjo jako mi je žao. Razumijem ovo što si rekao za dvojake osjećaje i to je apsolutno razumljivo. Nemoj si to predbacivati. Čuvaj se.
Raziel klinjo Moje saučešće klinjo. Ponosan budi na svoje roditelje koji su te odgojili kao dobru i pozitivnu osobu. Najveći uspjeh koji je mogla ostvariti, i vjerujem da je sad na boljem mjestu.
prayer klinjo Moja sućut. Izgubio sam oca prije par godina pa znam kako se osjećaš. Bude bolje s vremenom, drži se!