Raziel znalo mi se desiti da kliknem lajkiće i na dve godine stare postove, jer na mobitelu mi pokazuje ko pod nove. Kad pročital tvoj post u vezi brata, onak, samo si postavim pitanje, zbog čega tak? Ovo "to je život" i nije baš neka utjeha. Ali izgleda da to tak mora biti. Kad si u najboljoj fazi života da ti doleti šamar. Bilo negativni financijski, zdravstveni, ljubavni... Bitno je samo da ne doleti Radimir Čačić od iza...
Salžem se @oxi s ovim kaj si napisala. Posao mi je bit na terenu više manje, pa pokušavam bit fokusiran na druge stvari iako udara ovo po glavi. Govori mi, e, tu sam da me ne zaboraviš! Bil kod doktorice prošli tjedan, pa me pitala kaj mi je, a ja samo otvoril usta i resetiral se. Nisam ništ mogel izgovorit. Samo je rekla, vidim, razmem vas. Isto rekla da je to teret koji zaguti i najjače ljude. Tak da mi dala neke lagane Mickey Mouse i Mitsubishi bombončiće. Koje pijem po potrebi.... Uz alkohol baš i nejdu. Prvu noć kad ih popil uz alkohol ja se probudil s joystickom u ruci na trosjedu igrajući Cyberpunk 2077. Srećom pa si nisam presnimil bitan save file.
Hvala vam svima koji me saslušali tu i onima koji mi se javili na privatno. Pomoglo mi da se izjadam i nema straha, neću diči ruku na sebe. Tak da nema ispijanja Coca Cole ili Romerquelle.
Evo, da se vratim među normalne i uključim se u raspravu... oko parfema.
I ja se volim oprati i mirisat i trudit se ne izgldat ko Hauser... Zadnji parfem koji kupil bil je Paco Rabanne Black XS 100ml 2013. u djutiću za 240kn na popustu, Sad me strah pogledati uopće kolko košta kapljica toga. Koristil i ove kopije koje imaju slabije mirise nego Domestos. Na kraju odustal od parfema u životu. Dal smrdim ili mirišem ljudi me ionak izbjegavaju. Al to mislim da nema veze s mirisima.