Zero
Ja se bojin zubara ko crnog vraga, ali iman rodicu koju su svi hvalili ali je privatno i jebiga uvik da cu poci pa nemas love pa se bojis i tako u krug danas sutra cu i proslo je par godina. Prije par tjedana me zabolio zub i mora san poci ali san usput nesto privatno zaradio pa reko idem to rjesiti. Racuna san parsto eura a taj zub koji me bolio me sa slikivanjima ispao 300e, nparavila ga je da to nemozes virovati kao da nikad nista nije bilo. Sad radim jedinice kaze nije pitanje oce li puknuti nego kad ce puknuti tako da stavljam krunice plus ostali radovi su mi oko 1000e. Jeli je skupo je skupo je ali vridi svake lipe jer kako radi to nisu istine da san ovakvog zubara imao oduvik nebi ih se nikad bojao. A da ne spominjem materijale sa kojim rade nistu niti blizu onima sto je besplatno odnosno nije besplatno jer bila blomba se placa.
Jedan madez san skidao u bolnici to je pizdarija tako da ako morete preko uputnice slobodno tu nema neke pizdarije.
Iman blok desne grane na srcu kad san radio preglede u bolnici to je sve bilo samo da te skinu sa kurca jednom mi je triba nesto hitno pregled pa san isa privatno razlika nebo i zemlja sve fino sides prica sa tobom ma neopisivo.
Na posrano auto kad se pokvari trosimo lovu kupujemo pun k stvari koje nam ne trebaju a kad trebamo uloziti novce u sebe gledamo da prodemo jeftinije…u kurcu smo bili i ostali