klinjo @foggy sretan ti rođendan! Dolaziš u godine kad ti se poželi da ti sve dobro stoji u životu. Da ti ne pada često. Tlak i to.
chono Sretan rodendan @foggy ! Neka ti svako jutro bude šator u podrucju prepona i da mijenjas brzine dok spavas.
StarFox_N fensisuperstar Nemoj molim te. Dobio sam PTSP od Malenie. Jeba** mi je mater. Morao sam summonati na kraju. Nisam bio ni blizu.
TITANXIS Najebali smo! 24.09. 2182. Slobodna Dalmacija - Znanstvenici objavili točan datum kada bi masivni asteroid mogao pogoditi Zemlju, udar bi izazvao što i 22 atomske bombe
Zero Bitnije od toga, bit ćemo mrtvi puno prije tog datuma. Neka sljedeće generacije brinu o nuklearnoj zimi, atomskim skloništima za odabrane i sličnom.
Zero Nvidijin AI će do tad imati sposobnost da nas rekreira. Samo…ostaje pitanje zašto iznova stvarati inferiorne oblike života.
Raziel Čuj mogao bi pogoditi Zemlju, iako su šanse male. Po toj logici, postoje šanse da će i meni jednog dana Jenifer Lawrence slasno olizati genitalije. Male šanse, ali postoje.
TITANXIS Raziel da će i meni jednog dana Jenifer Lawrence slasno olizati genitalije. Kad zamisliš da si dio sladoleda, onda ti je želja već 50% ispunjena.
Raziel Sljedeći put kad budeš slasno lizao neki Algidin sladoled, nipošto nemoj da ti ja budem na umu. ( ͡° ͜ʖ ͡°)