TITANXIS To sve sa popisa skoro kao da je moj kad pem u nabavu. Još samo da mi germu snize da imam za pizzu, onda mogu reć da živim u najjeftinijoj državi 😆
Deadwalker Vrh mi je kako Plenki kaže da će tako obuzdati inflaciju. Osim sto će napraviti suprotno lol, ali who cares, izbori su iduće godine pa evo još helikopterskog novca.
Miro Fenix Meni je samo žao što sam završavao škole i fakultete, a mogao sam skupljat lešine po cesti Krivo si se izrazija moga si biti @Tuhy, covik zivi Americki san u Hrvatskoj.
herc Konzum objavio popis preko 1100 artikala koji su od danas sniženi https://www.konzum.hr/zakljucane-cijene
Sterlok Misle da smo baš totalni debili i da ne kužimo da je to planirano odavno kad prođe sezona….kao što se uvijek pred ljeto dizao kurs eura sad će to biti svake godine sa hranom i benzinom.
fensisuperstar Sterlok znaju oni da kuzimo. Samo oni ne kuze da nas njemačka austrija i italija sad reklamiraju kao loša država za ljetovanje zbog abnormalnih cijena.
yakuza_stinger Danas je bozic nasem omiljenom recenzentu i trophy kuji, ako se ne varam, jubilarnih 19 god @foggy 🎂🥂🍻🍺
Zero Sretan rođo Art Foggyju. Da igra samo kvalitetne đejarpiđije i igre iznad 75% (znači ne Ghost of Tsushima i slične podvale, to je big no).
TITANXIS Glumio je kao mutavi dječak u Mad Maxu 2. U faci je ostao isti, nije se proširio puno u visinu nek više u širinu ko neki od nas, ali njemu je ipak ostao dobar dio kose. On je lijevi da ne bi bilo zabune 😆. Sve nas je osvojio kao divlji dječak s bumerangom u kultnom filmu, a evo kako danas izgleda i čime se bavi! (dnevnik.hr)