Ovo je prva godina da ne idem na more. Nedam im pare, uložit ću u kuću a baš ako negdje budem neće biti ovo ruglo od države gdje pohlepa vlada svaka 2 metra. Jedino gore od FF16 je ova naša država.
Blebetaonica 2
Orijentirali su se na goste dubljeg džepa sad kad su granice još otvorenije, zbog inflacije i svega, samo ostaje upitnik je li ponuda dovoljna da netko i dalje tu dolazi u dovoljnom broju. Još uvijek smo uglavnom povoljniji od najbogatijih zemalja EU, ali tužno da će hrpa domaćih samo sanjati da ode tu na duže od par dana u jeku sezone. Vidjet će se na kraju na računici koliko je to unosno.
Miro Čiz s 25 kn na 43 kn.
Previše. Baš pohlepa.
Kod nas ima jedan restoran koji subotom peče ćevape vani na otvorenome.
Ćevapi u lepinji su uvijek bili 35 kn.
Prije par tjedana odem po porciju i naplate mi 6,60 eura…
Preračunam u glavi i skužim da je to 50 kuna.
A u obližnjoj mesnici kila ( 40 ćevapa) 8,50 eura.
Tko je tu lud…
Iss kak sam pijan, tko će izdržat do 3 majko mila
Nama u Zagrebu je takva sezona kroz cijelu godinu. Ako ti naplati negdje hamburger 5 Eura, pitaš ga kakvog je štakora samljeo unutra. Prosjek je 7-8 Eura, pa čak i u najzabitijem fast foodu.
Sve ok ali ovi gore navedeni su napravili 8 apartmana i jedan prostor iznajmljuju. I uvik je malo.
Mene nece sigurno viditi. Cekan jesen imamo kucicu u šumi i ekipa se tamo sastaje i potrosimo puuuno manje love i jedemo bolju i kvalitetniju hranu.
Kad se ovo sve srusi onda ce im i nasi ljudi dobri biti dodite purgeri slavonci medimurci ma svi ste nam onda dobri i poželjni.
U Zagrebu sam jebeni omlet od 3 jaja platio 8 eura.
Tomislav Tomašević voli TLoU universum pa je to napravil od svojeg grada, nadajući se da će dofurat ekipu na snimanje sljedećeg serijala ali otom potom. Bile su nedavno i divlje svinje baš poput pomahnitalih klikera.
Ja sam najčešće išao na wok kad bih došao u ZG. Sad vidim da je i to otišlo skoro duplo gore. Ma zube o klin i to je to, ili otići u Konzum po gotovi zagrebački s trulim K+ sirom.
Danas kad dođem kući bacam pola kile ćevape iz Kauflanda od 20 kn u air fryer. Plus pomfrit. Navečer kokice iz mikrovalne umjesto čipsa. Će da valja. #zdravzivot #notreally #yolo #teskavremena
Bar je nescaffe pojeftinio ,
U Zagrebu se fakat nemre nac burger ispod 45-50 kn. Sve je skuplje a onda jos i dobiva i manje porcije.
Skuzio sam kaj po kaficima rade, tipa uzmem kavu s mljekom, a dobim toliko malo mlijeka da mi s mljekom i onom pjenicom dođe do pol salice, poceo sam vracat sad takve kave.
Da ne pricam kak na placu platim lubenicu po 18 eura.