Blebetaonica 2
Ja sam prije par godina otkrio da je to Redford na memeu. Isto sam se iznenadio. S tom bradurinom i brkovima ga je baš teško raspoznat.
Evo sad trenutno je proslo 36 sati da nisan nista ija
2 kave
1 kola
2 litre vode
Litra soka
Ocekujte danas oluje, tornada mozda i pocetak treceg velikog rata.
Uglavmom ako ovako ostane kraj svita je blizu
Zaboga, što se dogodilo? U gradu je nestalo ovaca? Svinjska kuga? Digli ste užasno cijene zbog turista?
- Uređivano
A posa na porođajni i nasa drugi posao kao radno vrime od 7 do 16
Aj dodi malo prije da vidis dizalicu
Dode iza 6 a doma san bio u 21
Toliko me sunce ubilo da neman nikakav apetit
Eto oko 11ipo san pojeo 2 fete kruva i pastetu
Uglavnon radin jos par dana i hvala doviđenja
Da san otet bar bi mi isti dali da ne crknem dok pare ne dobiju.
E da bar je bar bi mi zabavno bilo
Sto san sad ja
Vegetaraijanac?
Peder?
Miro Vegetaraijanac?
Peder?
Peder stavlja meso u sve rupe, vegetarijanac kukumare
Znaci, bio s malim i ženom u centru grada, išli casual prošetati. U roku 10min je stigla oluja iz Slovenije, doslovno smo trčali doma jer je počeo toliko jaki vjetar da te baci s nogu + ogromna kiša uz velik potencijal za tuču. U životu nisam to doživio.
DHMZ upozorenje 0 bodova, weather aplikacije sve redom za onu stvar. Još mi srce nabija 100 na sat.
Srecom sam prije gledao Index, vidio članak gdje su Slovenci tražili ljude da se sto prije sklone s otvorenog pa rekoh ženi ajmo polako prema doma za svaki slučaj jer bi to moglo doći do nas. Ne da je došlo, nego je doletilo brzinom Flasha.
Idem si otvoriti pivu.
- Uređivano
Deadwalker gledam sa terase tog monstruma kako putuje prema ZGu. Nije ni cudo da se ovako nesto stvara, more doslovno isparava na 40 stupnjeva. U Puli je temp mora bila 29! 29!
Ali da, neverine ti nemogu javiti, to se stvori i obavi sto ima. Zajebano kad te ulovi na moru iznenada, a nemozes brze doma s barkom
chono evo bježali smo od ovakvih oblaka:
Deadwalker da, cista nevera. Olujan vjetar i kisa
Deadwalker Idem si otvoriti pivu.
Ja sam 3 otvorio, za svaki slučaj.
- Uređivano
Zajebanciju na stranu, ovo je sve gore iz godine u godinu. Da oluja dođe u 10min da doslovno jedva stigneš reagirati, posebice dok s vani s malom bebom od 7 mjeseci, jeza me lovi opet. S time kako mi je zgrada iza glavnog kolodvora u Varaždinu, išao je taman vlak. Bilo nas je par roditelja koji smo čekali s klincima ispred rampe, dok je počelo luđački puhati, rekoh fuck that, svi smo trčali preko pruge da dođemo što prije doma (srećom hrvatski vlakovi voze brzinom ranog 20. stoljeća). Uletio u zgradu valjda u zadnjoj sekundi.
Nabijem na k ovakvo vreme. Jebote pes i vjetru i kiši i grmljavini. Tak sam splašen još od potresa i još mi fali samo ove pizdarije i zvukovi zlokobni iz zraka.
A vi se svadajte oko MSa i Sonya, dok nam planet salje zadnja upozorenja prije kolapsa
foggy srbija srbija!
- Uređivano
Deadwalker ja juril u podzemnu na kapucinskom trgu. Taman uletel u gužvu za mjesta. Na fejsu pratim Neurje.si i Unwetter-freaks, tak da onda znam kaj očekuje sjever Hrvatske.
Ja taman poflaksao dvorište i išao spremiti kosilicu, došlo je u par sekundi preko brijega crno, ali nije bilo tako strašno. Malo jačeg vjetra i kiša.
Deadwalker mene uhvatilo oko Trakošćana, u životu nisam doživio toliku količinu kiše. Kažu da nebi trebalo stajat na autocesti, a za vožnju nije bilo, pa sam fino izašao na prvoj naplatnoj i parkirao tamo. Stvarno luđački i sve češće je.
Ova klima u SJ. Hrvatskoj više nema veze s vezom. Grijemo kuce gotovo 9-10 mjeseci a i tih 2 mjeseca ljeta su postala sve samo ne ljeto. Ili prži na 40 ili svaki drugi dan olujski vjetar sa brutalnim količinama kiše u kratkom vremenu.
I onda nas uče u školi kako imamo idealnu klimu.
Ovo je sve samo ne idealno.
doctorfreak U nekoj daljoj budućnosti kažu da će biti idealno živjeti u Sibiru. Kako god okreneš Rusi dobivaju u budućnosti, lel.
Nije Bogzna' što, ali ajde, da podijelim i sa ovom tu ekipom
Morao si bacit sisu, radi klikova
- Uređivano
ThaUrban Cice na Patreonu xD
fensisuperstar Ejmen to dat
- Uređivano
Prodaješ Xbox. Naravno da će ti se javljati samo scammeri i prevaranti jer nitko normalan to ne želi kupiti.
Izašao van nakon 100 godina, 3 pive, pizza i parking 230 kuna. To nije normalno.
Ne idem van opet narednih 100 godina.