Znači ja stvarno nemam sreće sa nocnim smjenama. 07.06 kad sam trebao u nocnu mi je lik zabio auto u zid na parkingu. Još uvijek čekam policijsko izvješće.
Danas me lik zakačio na obilaznici i razvalio mi retrovizor na maminom golfu 4. Isao uredno na posao i samo lik izasao iz trake naglo i meni adrenalin skočio refleksi do kraja cimnem volan i skroz desno do samog ruba i samo čujem tup i ode mi jebeni retrovizor. Imao sam 3 sekunde onog straha počeo urlati i onda mi se strah pretvorio u bijes. Uletavam u kruzni okrećem se i neki deda mi oduzima prednost krenem trubiti vraćam se na zaobilaznicu iza njega odmah preticavanje i trazim lika i vidim ga stao po strani sva 4 upaljena.
21:52 na satu. A ja radim od 22.00. 15 minuta prije toga se čuo sam kolegom dok sam točio gorivo u poreču i jos mu kazem necu kasnit.
Stajem na proširenju iza lika. Lik izlazi vani:"brate izvini brate izvini"
Dogovorili smo se uzeo mu podatke sve i jbg. Srećom samo retrovizor. Mogao sam i poginuti. Samo trenutak nepaznje i bok. Da se nije vratio nazad i da ja nisam otisao do samog ruba ubio bio me na licu mjesta vjv.
No sad meni nije to sto je auto vec to sto je ovo auto od moje mame. Zovem mamu kazem sto je bilo ona ok ok je bitno da si ti ok i jbga rasplakao sam se.