@blade - sretna plovidba u bračnim vodama, pico.😘

weky

Jesu nacionalisti a dobar dio migranata oportunisti.

Nedajte se zajebati i pasti na jeftini senzacionalizam, nije isti imigrant kojeg znaš iz gyma @chono , @weky iz IT sektora ili oni sa bauštele i ostalih tvrdih poslova. Nepalci su za sada ok, rade kak spada.

Deadwalker ne kazem da nisu rasisti, mnogi cak toga nisu ni svjesni da jesu ali mislim da smo mi ipak novi u toj situaciji i sigurno da mozemo nauciti iz gresaka nekih zapadnih drzava. Ne radi se o rasizmu ako kazem da postoje paralelna drustva na zapadu iz kojih domaci bjeze glavom bez obzira. Rekao bih da su recimo Nijemci procentualno sigurno manje ksenofobni od nas ali ipak i lijevi i desni se slazu da imigracija i integracija u drustvo tesko uspijeva. Rekao bih da su domacini sigurno grijesili ali kako je to moguce da se neki narodi gotovo vecinski lijepo uklope u drustvo a drugi ne (i tu iskljucujem Europljane) pretezito mislim na ljude iz Indije, Sri Lanke, Kine i Irana dok su ljudi iz Libanona, Palestine, Alzira i Maroka nazalost cesto primjer kako to ne funkcionira. Za dobar suzivot je potrebna dobra volja s obje strane.

Mada mislim da Hrvatska ne mora imati taj strah, nisam uvjeren da ce se ljudi u ogromnim kolicinama doseljavati tu, vise vidim da ce nam dolaziti ljudi koji ce tu raditi a srediste zivota ce im biti sasvim negdje drugo kao u slucaju s Nepalcima.

pravednik Nedajte se zajebati i pasti na jeftini senzacionalizam, nije isti imigrant kojeg znaš iz gyma @chono , @weky iz IT sektora ili oni sa bauštele i ostalih tvrdih poslova. Nepalci su za sada ok, rade kak spada.

Ne, ekipa tu radi obilaznicu Buzin-Kosnica i dođu poslije na piće u birtiju. Skroz su se udomaćili i svima su simpatični.

weky

Nepalci je tak? Kod nas su muži isto ok, pripisujem to njihovom svjetonazoru, kulturi i religiji. Nemaju predrasude, neke religijske navike te gledaju svoj posao.

Hoću reći da drže svoju kulturu, vjeru unutar sobe u kojoj spavaju te istu ne pokušavaju nametnuti nama. Došli su raditi i zaraditi. Dokle god imaju takav mentalitet ja nemam problema.

Recimo u Njemačkoj, Francuskoj, UK, imaš pun k turčina i muslimana općenito, oni su već specifični te je razvijen stav lokalnog stanovništva, bolje ih ne dirati, pusti i budi tiho. Strašno se protivim takvom razvoju situacije, ako dođeš u područje koje nije nativno tvojem svjetonazoru budi neutralan ili se pokušavaj prilagoditi a ne da namećeš svoje.

Činjenica da su mnogi od njih ilegalno i nasilno prešli granice bez ijednog papira, dobili azil, posao a kasnije i državljanstvo. Rat su masovno koristili kao izliku. Nemaš osobne, putovnice niti rodni list ali zato minimalno 600$ u džepu uz Iphone na kojem zamisli nema nikakvih osobnih podataka.

HR2 se vrti u pozadini, pričaju Željka Ogresta i neka glumica. Pita Željka nju da kako se opušta u slobodno vrijeme, ova odgovara da nema slobodnog vremena, pa uslijedi preseravanje kako se opušta dok čisti po kući.

Minutu kasnije pita Željka gdje ljetuje. Na Pelješcu, kaže, bude svake godine dva mjeseca…

doctorfreak nije tajna, linkedin mi izbacio post za SME Account Manager pa sam se prijavio jer ima veze sa poslom sto sam radio u zadnjoj firmi dok sam bio u irskoj.

A sto se tice idile, nevjerujem da moze biti gore od Optime gdje sam proveo 8 godina dok sam tu zivio.

ovo sam se prijavio na app, nije da necu moci spavati ako me ne zovu, no moooozda cu im bit i overkill za tu poziciju zbog iskustva koje imam

Genesis Meni se iskreni gade svi ti ISP provideri odnosno operateri jer konstantno svima zadaju norme i ciljeve i čim si bolji gaze te više uz minimalne pomake u plaći.

Ali ako ti išta znači radim svakodnevno s desetak A1 zaposlenih i mogu ti rec da su svi odlični kolege. Uvijek se jave i pomognu u svakoj situaciji.

doctorfreak a to je klasicno u prodaji, meni su dali par milijuna za Rusiju i Ukrajinu te kako je poceo rat su mi zadrzali te brojke kao godisnji target da pronadjem u drugim drzavama sto sam bio zaduzen a u Rusiji mi zabranili poslovanje dok sam u Ukrajini morao davat SVE besplatno….

Još dva dana je preostalo za besplatno preuzimanje videoigre Payday 2 na Epic Games Storeu.

Genesis pošalji mi samo na PP ime i prezime. Možda ti ja mogu pomoći, odnosno mogu dati preporuku regionalnom s kojim ćeš imati razgovor. Naravno ako želiš. 🙂 Ja sam ostao dobar sa svima u A1, pa i s regionalnim. 🙂