Miro pa iskreno, novac me jedino drzao vani te sam se podosta promjenio nakon dolaska korone i poceo malo drugacije gledati na zivot a i sad ima vise posla i novaca u Osijeku nego 2015.
Naravno nisi u toj financijskoj mogucnosti da se mozes razbacivati s novcima i kupit 7x Ps5 il pokupovat prijateljima kompjutere, konzole, pomoci generalno financijski ali da se zivjeti. Meni u Dublinu i Munchenu za stan i rezije odlazilo 1500-1600 eura za pocetak, zivio sam sam zadnje 4 godine jer sam taman ljeto 2019 prekinuo s curom nakon 9 godina veze al je onda dosla korona i oslo sve u k. Dok sam i s bivsom zivio sam prakticki ja sve placao jer je ona imala neku viziju sto zeli biti pa radila part time job i jedva 800 eura mjesecno skupila za zivot, sto nije bilo dovoljno ni da pokrije stan i rezije pa je bilo stalno financijske drame.
Odlucio sam uzeti malo odmor od nekih god dana i vidjet sto cu dalje, a u medjuvremenu zivim s novom curom tu u Osijeku i onak dajem smijesnih 250 eura za stan i rezije za svoj dio naravno…ustedio sam podosta novaca pa si mogu priustit odmor nakon 16 god rada u komadu…