TITANXIS

Ona krila sto ti peces su za mene egzotika tako da ja ima jos dok do skakavaca dodem

maverick Ćeli ste u Evropu

mene ne ubrajaj, želim joj što prije raspad i da se svak vrati svojim državnim interesima. jebeš sve saveze koji propadnu kad tad po defaultu

Miro U Saboru je jeftinije, tamo je 13-14 kuna. 😂 Jeo sam tamo par puta.

More like woke side of the moon, amirite.

bosscorelli Verona due je actually dobra. Da. Oni daju kukuruzno tijesto po defaultu. Ne treba ni tražiti.

A Oro Goro je bio dobar prije 20 godina. Već barem 15 godina to ne valja. Jedino vrijedno spomena je veličina. I lokacija same pizzerije. Pa djeca odu na igralište, a starci jedu i piju i dive se kak je ogromna.

Tzereen Vezano za Pizzu.

U Labinu ima jedna pizzerija. Zove se Rumore. Rade takve pizze o kojima pričaš.

Ja obično gdje god odem na pizzu pustim okrajke. I uvijek mi bude previše, napuhne me i nisam za ništa osim za kauč.

U Rumoreu sam pojeo cijelu s okrajcima. Niti me napuhala, niti teško pala na želudac.

Nevjerojatno koliko lagana pizza a opet zasitna. Taman.

Nakon toga meni osobno nema više vraćanja na "teške" pizze.

StarFox_N tamo su dva ili su bila dva talijanska pizzaiola, zato je tako dobra i autenticna

chono zaboravio sam kaj vi zovete pizzaiolom. Jel to šunka, sir ili tijesto? Ili paradajz sos?

Tzereen to je osoba koja radi pizze. Svojevrsni majstor zanata

Edit: i nemoj pisat paradajz sos 🤣 to je salsa. Svaki put kad kazes drugacije, jedan Talijan padne sa vespe na kruznom u Rimu Ha-Ha-Ha

chono ok, thanks. Pizza majstor.

Ništa, zovete me na tu pizzu onda. Volim isprobavati.

Znači, voli metal, Tool, Diablo i ima crvenu kosu…

chono odlična je žena. Odgledao sam sad već jedno 3-4 videa i nevjerojatno koliko iskreno i emotivno doživljava glazbu.

Koliko padaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa snijeg!!! Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!! Samo što u centru ništa ne ostaje i topi se, ali ljudi padaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa snijegggggggggggggggggggggggg!!!

Čini se kao da će biti super vikend za ostati doma i igrati igrice, nekad je nebo stvarno obzirno.