Blebetaonica 2
Pa dosta ljudi u ZG plaća 450€ stan, i više. Znači ti si baš dobro ubo.
Ili mozete zivjeti u sumi i placati rentu kuce 100eura.. ne preporucam, jer vam za sve treba auto.. i mozete postati grumpy old fuck poput mene. @fensisuperstar je svjedocio mom izgonu iz civilizacije
Prayer postao odjednom poželjan neženjena. Gospodin plaća stan u Austriji 450€, živi u turističkoj zoni i sa strane mjesečno ostavlja 1400€.
Jesi možda gay i tražiš li dečka?
- Uređivano
kauboj Ma da, ali u ZG za te novce dobiješ dodsta dobar stan, nije ovo za ovakve novce nešto pretjerano wow, garsonjerica u biti.
voltriz Prodajom ukratko tj unaprijeđivanjem prodaje da ne idem u dubinu
Flipper Jesi možda gay i tražiš li dečka?
Da bar jesam, nebih onda imao problema sa ženama
StarFox_N Predobro je ubo.
Ne znam kakvo je stanje tamo sa najmom ali evo baš sada gledam peterosobni stan sa dva balkona je 1000 eura mjesečno gdje trenutno živim. 800 eura za jednosobni stan se čini previše!
Nebih rekla da sam grumpy, ali cjenim privatnost i tišinu kao nikad u životu jer meni osobno više vrijedi moj mir i tišina nego išta na svijetu. Jako dislajkam, kao i ostatak naselja kada počne turistička sezona pa se vrišti i pušta jako loša muzika do 4-5 ujutro. Lako da se nemora radit drugi dan, jedan dva dana ajde, ali kada je to tri mjeseca u komadu dan i noć, dođe ti da ih pobiješ mitraljezom i ideš se naspavat u zatvor.
Ja sam još i dovoljno daleko od tih apartmana koji su ponicali tu, nemogu zamislit kako je ljudima koji žive oko njih.
Srećom kod nas za sad toga nema. Mislim ima turista, još malo će bit više kuća za odmor nego onih za živit, ali nikad još nisam imao problem sa divljanjem po noći. Isto tako uživam u miru i tišini, oduvijek sam bio dosta introvertan i s godinama se nije promijenilo tako da me život u gradu ne privlači uopće, dovoljno su mi bile godine studiranja. Još od kad je počao rad od doma, nikad mi nije bilo ljepše.
8 godina je 96 mjeseci * 1200€ je 115200 eura.
Nedovoljno ni za garsonjeru u Zagrebu. Još malo pa ni za garažu neće biti dosta.
Tze će meni ostaviti stan.
buz ako ti je cilj samo stedit..onda da…al treba zivjeti…al sta sam vidio i cuo od nasih uzivo u ovih 8 godina, muka mi je, ne mogu ti opisati koliko su mi se balkanci zgadili vani, ovi u njemackoj vise nego u irskoj al i ovi sto su u irskoj nisu daleko….ta preseravanja, nacin zivota, prodavanje price kako se dobro zivi…muka mi…maximalno sam izbjegavao nase…