zontra znam. procitao sam izjavu rumunja. Uglavnom po svemu sudeci bolje im je da imaju nešto o njemu u slijedecih 30 dana koliko traze pritvor dok prikupe dokaze. čitava ta priča sa pizzom koji strani mediji furaju je bullshit čisti. Pošto je rumunjska van šengena znali su kad je ušao u zemlju nazad. Ako su znali kad je ušao lagano su znali i kad je kuci. Ako imaju konkretnih dokaza o ovome zbog čega su privedeni trebaju trunut u zatvoru. Međutim… ako nemaju dokaza…
Blebetaonica 2
fensisuperstar sumnjam da je priveden samo zato kaj je antipatičan. Očito neke dokaze imaju. A sad kakve, vidjet ćemo.
Da ne znam apsolutno ništa o njemu, sami video koji je snimio kao response Greti na spuštanje, pokazuje koliko je sitna dušica i jadnik.
Tzereen . A sad kakve, vidjet ćemo.
Nadam se da nećemo jer ne želim gledat ni slušat,čak ni letimično o takvom degeneriku koji muze sve ovo za pare. Namjerno provocira da bi ostao relevantan, nek padne u zaborav, to bi mu bila najgora kazna.
Tzereen pokazuje koliko je sitna dušica i jadnik.
Zar želiš reć da te svi oni bugatiji koje je zaradio iskorištavanjem ljudi na legalan i nelegalan način, ne impresioniraju do granice da si imun na zdrav razum (ili imaš više od 15 godina)? Još ćeš reć da su žene ravnopravne sa muškarcima pa da znamo da si beta ili sigma ili neznam koji je naziv niti me zanima dovoljno da guglam.
Božićni poklon za @fensisuperstar koji sam spakovao i poslao za Hrvatsku.
Fensi, javi kako ti joystick leži u ruci
Ako postoji potreba raditi fejk akauntove, to dovoljno govori da ta "vojska" nije prevelika.
Fico tik tok, IG imaju X accountova koji samo copy/paste-aju njegove clipove i izjave, danas sam vidio i zenske koje ga brane i smatraju da je uredu sve to sto on govori jer danasnji muskarci postaju kao slabici a to odgovara tamo nekome u vladi jer onda se oni nece pobunit niti ce stvarat neke probleme…..na fejsu u zadnja 24h ak nema 10000 objava o tom liku od nasih portala, stranih portala, troll stranica svugdje je aktualna tema…
- Uređivano
Tzereen Očito neke dokaze imaju. A sad kakve, vidjet ćemo.
Prvi put je priveden i nisu imali dokaze. Jos ce ispast da sam sebe anonimno prijavljuje da si digne legit status u nebesa. Ali nije to bitno vise sad. Sto je tu je. Sad je na njima da dokazu. I čisto reda radi da imaju toliko incriminating
dokaze ne bi trazili 30 dana pritvora. I za kraj lik govori vec duze vrijeme da će ga uhapsit kad tad. Nakon prvog propalog pokusaja policije moras biti jebeno lud i glup da napravis nesto za sto mozes u prdekanu
Citam ovo i zao mi je sto ima dobrih ljudi koji zive u ovako debilnom svijetu.
- Uređivano
Mislim da ti je to uobičajena procedura kod težih kriminalnih djela, mogućnosti utjecaja na svjedoke, zatiranja tragova i mogućnosti ponavljanja istog. 99% da imaju jako dobre temelje zašto su odvukli govnara u zatvor.
evo ga iskače iz paštete po facebook člancima, a nemogu si pomoći da ne pročitam kakva sranja u komentarima piše njegova vjerna incel fan baza
Nadam se da muškarci uzimaju bilješke, jer ako nisi uhapšen dvaput pod optužbama za kršenje ljudskih prava, zlostavljenje i trgovanje ljudima, neznam što radite dragi pravi muškarci.
Zero sto god bilo lik ce imati ungodly internet status. Vec je saj najguglanija osoba na planeti. Ako se izvuce…
Tko god prati Tatea mora ozbiljno proispitati svoja razmišljanja.
Ovo nije osoba koja zaslužuje više pažnje od one zatvorskih čuvara: Big Brother’s Andrew Tate filmed beating women in a shocking new video
- Uređivano
Fico jedva čekam novi FFA meeting
jel to onaj sa kajšom/floggerom ili čime god? To je bilo debunked da ženska voli BDSM žešći. Just saying. Ja sam uvijek da se kazni čoeka za ono što je napravio. Ako je tuko žensku i ima dokaza i prijava treba ga bacit u tamnicu i lomit mu kosti. Ako drži žene protiv volje i tjera ih na nešto što ne žele opet treba ga bacit u tamnicu i lomit mu kosti. Ali ako ga žele zatvorit jer im smeta, to je ono sa čime se ja ne slažem.
fensisuperstar Oprosti, ali ovo govorim dobronamjerno. Zabrinjavajuće je da ga braniš na način da ispadne da ga ne braniš nego da si samo đavolji odvjetnik. Nema svjetske jebene urote da se čovjeka uhiti jer nekome smeta. Je li vjerojatnije da su svjetske sile se udružile da uhite Tatea i maknu ga s društvenih mreža ili da je očiti mizoginik koji objektificira žene i ima povijest nasilja nad ženama zapravo radio nešto ilegalno?
Ne govorim o tome da se čovjeka treba odmah osuditi prije nego što sudstvo to odluči, ali jebote, baš ulažeš truda u to da ga predstaviš u boljem svjetlu nego što zapravo jest.