Ma ja mislim da je jedna od dvije mogućnosti.

Ili @oxi nije žena, već frajer koji nas trolla na najjače.

Ili je @oxi izvela Freaky Friday deal s @Miro kaj mi čak ima najviše smisla. To bi pojasnilo zašto @Miro voli loše i ženske igre poput Celeste i Animal Kingdom te je stalno u kuhinji, a zašto @oxi nismo nikad vidli s receptima iz kuhinje, ali zato štema, brusi, gleta, hobla, hrva se s medvjedima i razvaljuje ekipu u hokeju.

sad sam imao najstrasnije iskustvo u zadnje vrijeme na PCu.

znači igram FF14. usred krafta mi se srusi igra. Pokusam kliknut dobijem error i skoči mi poruka Root Certificate cannot be removed until you close Firefox browser. Alt tabam da vidim koji se kurac dešava, skače mi poruka da nemam antivirusa, ruši se firefox, pokušavam pokrenut bitdefender kaze missing dll, nestaje ikona pol sekunde nakon toga.

tu me već oblijeva znoj, ne znam kaj se jebeno dešava. panika ušla u kosti. blinka mi ekran 6 puta, palim task manager listam trazim jebote nista sumnjivo. i odjednom…

Bit Defender mi je instalirao novu inačicu programa, kojeg sam btw odgađao jer mi se sviđao stari bit defender, ali izgleda nakon 3 mjeseca što sam mu rekao skip for the next 7 days Bitdefenderu je puko kurac i usrao mi se u dan.

i da se razumijemo, taman sam trebao zavrsit kraft. Jedan jebeni klik. Ako sam popusio materijale vrištat ću.

Google veli da je danas Dan učitelja pa im čestitam onda "dan učitelja" i neka nas još uče godinama pa kud nas to dovelo sam Bog zna. 😆 😘

foggy

Meni nije jasno kaj su trebali istraživanje za to.

Pa očito je.

TITANXIS Dan učitelja

I odgojitelja.

Nek im je svima sretan.

wooddiebone Meni nije jasno kaj su trebali istraživanje za to.

Samim tim što su napisali "extreme" metal odma znaš da nemaju pojma šta istražuju 🙂 Ali istina, možemo mi muškarce nać i bez muzike.

Pa, logično je. Neće valjda za žene svirat. Žene su pozeraj.

Znači, metalci su latentni pederi. Ima smisla.

wooddiebone

Pa više mi je to ono u smislu da većina muške ekipe koja ide na metal koncerte i sama svira neki instrument pa budu impresionirani kad lik ubije neki solo ili slično. Čak i ja koji ništa ne sviram budem impresioniran.

Nešto slično na onu foru kad u teretani dobiješ respect i pohvale od drugih likova, pogotovo nakon nekog težeg lifta jer znaju kakav je to struggle i koliko je određeni lift težak.

kauboj Ključno je da se na kraju kaže "No homo." Pa makar ga i popljugal. 😃

Tzereen

Primjeti da se spominje straight men.

Nema veze sa seksualnošću nego sa šredanjem, al fascinantno mi je da rade istraživanje o tome.

Još ovak mutavi naslov stave. Ko stvoreno za šerat u Gitare i Gitaristi na fejsu i čitat imbecilne komentare.

Po prvi puta u Zagrebu nakon 4 i pol mjeseca, kao da me 2 tjedna nije bilo. Skroz je isti.

zontra

Šta bi tek onda rekao za manja slavonska mjesta gdje je vrijeme stalo prije 10-20 godina? 😃

kauboj Šta bi tek onda rekao za manja slavonska mjesta gdje je vrijeme stalo prije 10-20 godina? 😃

Zato postoji rakija

Kazan nam je oltar, dok šljiva i ostalo voće mogu fermentirati ima nade u opstanak.

@Tzereen vidim presao si na dark side, tu glumi da ne voli Apple a gle sta nosi dok jede mek Ha-Ha-Ha