đe ste ljudovi, guzi li se što u pauzama od igranja? 😃

Jesi to ti, Pepsidude? Jel padaju butre i dalje na labradora? Ovdje tu i tamo netko napravi dijete, ali samo oni najodvažniji su solo ili su se razveli.

padaju moj pimpek. Ex mi nije psa htjela ni podragati. Ne znam zašto sam uopće bio sa njom jbm se ludog lol

a jesam da, još sam živ, nedam se!

TITANXIS kasnis 20 godina… vec je sve izbetonirano i devastirano

Danas HRT1, 3 epizoda, tema: reper Tupac Shakur

Heat

Rekao je da je hakiran. Samo ne znam sta je sa Puyolom sad. Jel i on hakiran bio?

Ma ekipa čitala onaj Imbexov članak pa ih ponijelo.

zontra nekako bi Puyola da popijem koju mozda i mogo opalit s onom dugom kosom…

On bas izgleda ko nevjesta

zontra Jel i on hakiran bio?

Puyol je samo podjebavao.

Šta je ovo odjednom, speedrunam forum

Samo se nastavite žaliti pa će umjesto trofeja dijeliti banove Ha-Ha-Ha

Fico Samo se nastavite žaliti pa će umjesto trofeja dijeliti banove

Kad će tebe banat? 😃

foggy Kad će tebe banat?

Self inflicted wound.

Ja sam se scimao sa sam dobio 24 lajkova na sliku. Prešo me @Fenix ko svinja autoput.

Giphy - Animated GIF

Zapamtite, uvijek prije nego schedulate cron job provjerite vremensku zonu

Fenix Dizao sam server 2h ranije bezveze, naučio sam svoje, nadam se da si sad i ti 😃

TITANXIS

Svuda toga ima, i napadači obično prođu vrlo blago pa onda ponavljaju istu stvar dok se ne dogodi još jedan Zavadlav pa se svi čude kako.

Najgore od svega, kad nekome prekipi i pošalje ih sve u invalidska kolica (ili još ekstremnije), odgovarat će za njih kao da je to napravio normalnom čovjeku.

@TITANXIS

Takve "heroje" dobro nalemati i novčano kazniti!

Meni je samo drago što u kolekciji imam Toć Hrvatina Gudelja.

volim Piers Morgana. Naročito kada prca u mozak levičare 😃

A ovaj je pacijent, kako bi njega mogao slušati kada "daje savjete" lol

Ovi se hvale s tridesetak trofeja, a kod mene 3020.

Još 60 i igraš u 4K.

Bože mili, nekad mi je žao kaj se ulogiram da pročitam poruke.

@Fenix Hot Tub Playstation Gay Machine. To je sa FFA gay partija , iz buducnosti.

Vidjeh to prije. Da imam para, složio bi si takav PS1 Jacuzzi. Kiseljenje u 480p 15fps-a.

I zena i malac dobili covid… jej