đe ste ljudovi, guzi li se što u pauzama od igranja?
Blebetaonica 2
Jesi to ti, Pepsidude? Jel padaju butre i dalje na labradora? Ovdje tu i tamo netko napravi dijete, ali samo oni najodvažniji su solo ili su se razveli.
padaju moj pimpek. Ex mi nije psa htjela ni podragati. Ne znam zašto sam uopće bio sa njom jbm se ludog lol
a jesam da, još sam živ, nedam se!
@Fenix ajmo organizirati ovako nešto
fensisuperstar Ovo je kad upgrejdaš shield bash u igri.
Posl'o Casillasu dic pic.
Ma ekipa čitala onaj Imbexov članak pa ih ponijelo.
- Uređivano
O super. Dvije šupčine u jednom videu.
Fico cekaj krivi link sam stavio. Zapravo je dobar interview.
Fenix opet izvodi pizdarije
Samo se nastavite žaliti pa će umjesto trofeja dijeliti banove
Još samo fali da video objave na nekoj od popularnih društvenih mreža kao šlag na torti.
Zbilja zlo se uvuklo u sve sfere života. Onda još kad se prizivaju neki davni prošli dani pa ispadaš kao bezvezni nostalgičar.
Ovakvih stvari je nekad bilo zbilja manje.
Otac pretučenog dječaka iz Dugog Sela: Trojica su ga tukla, ostali su snimali - Index.hr
- Uređivano
Zapamtite, uvijek prije nego schedulate cron job provjerite vremensku zonu
Svuda toga ima, i napadači obično prođu vrlo blago pa onda ponavljaju istu stvar dok se ne dogodi još jedan Zavadlav pa se svi čude kako.
Najgore od svega, kad nekome prekipi i pošalje ih sve u invalidska kolica (ili još ekstremnije), odgovarat će za njih kao da je to napravio normalnom čovjeku.
ovo mi je super
volim Piers Morgana. Naročito kada prca u mozak levičare
A ovaj je pacijent, kako bi njega mogao slušati kada "daje savjete" lol
Ovi se hvale s tridesetak trofeja, a kod mene 3020.
Još 60 i igraš u 4K.
Bože mili, nekad mi je žao kaj se ulogiram da pročitam poruke.
Umakazem sam hehehe
@Fenix Hot Tub Playstation Gay Machine. To je sa FFA gay partija , iz buducnosti.
Vidjeh to prije. Da imam para, složio bi si takav PS1 Jacuzzi. Kiseljenje u 480p 15fps-a.
I zena i malac dobili covid… jej
Lijepi suvenir s Dev Daysa