Icek yakuza_stinger Vidio ga uživo, "običnu" te malo nabrijanu varijantu. Mogu samo reči da sam se htio ženiti za vlasnika 😃 😃 😃
yakuza_stinger Icek Mogu mislit kakav je to sex za oči i uši 😃 Još sam ja lošu sliku okačio. Onako kad je malo nabrijana vizualno sa Watanabe felgama i retrovizorima na blatobranima je čista perverzija. A tek 2.8 motor sa 3 weber karburatora. Kakav je to zvuk majko mila. Hjaooooo
Icek yakuza_stinger Ne mogu nači druge slike. Ovaj je bio stock, u ne savršenom stanju. Ali kad ga je upalio...jao <3
yakuza_stinger Icek Mogu mislit kakav doživljaj ufff. E mislim da taman ima te felge. Još nakalemit dodatne crne blatobrane za proširenje i voila. Vlaženje može početi...
prayer chono7 Jebo te led jutro je još, čitam vjesti i ne vjerujem što vidim 😃 EDIT: ali priznaj da te stislo 🤣
fensisuperstar ništa dečki bacam jedan PCMR poziv svi prelazimo na frozen i frozen 2 avatare. chono7 Infobip Nemaju oni para za infobip haha 😃 Icek đaba sve kad ga običan motor odere.
Icek buz već mu nude da preuzme Bugatti Bugatti na električni pogon i 2000 konja. Bokte 😮 Bilo bi i vrijeme da naprave neku limuzinu više, kao što je svojedobno EB112 bio.