Icek 300ZX je bio legenda, kao i Supra s kraja 80ih. Još se sjećam kad je 370Z predstavljen, nije mi baš sjeo dizajn, ali mi je poslije sjeo kad sam vidio Nismo verziju uživo.
Icek 300ZX sam ja volio iz jednog drugog razloga...bio je TARGA! Oduvijek sam i još uvijek volim targe.
wooddiebone Icek Meni je ovaj novi Z zapravo totalni pogodak. Prati design language Z serije, a opet je nešto svoje. Farove su mogli jedino potegnuti preko haube malo više.
Icek wooddiebone Ma meni izgleda kao cestovna verzija NASCAR autiju, skroz sterilno i bez duše. Ne znam...
wooddiebone Icek Ma takav su i 360 i 370 u stock varijanti. Pričekaj Nismo verziju ili sa maglenkama da razbije tu prazninu na braniku malo.
yakuza_stinger Iako su mi ti moderni Z-ovi okej, ne mogu se mjerit sa starkeljom 280Z iz 70ih, ni po zvuku ni po izgledu:
Icek yakuza_stinger Vidio ga uživo, "običnu" te malo nabrijanu varijantu. Mogu samo reči da sam se htio ženiti za vlasnika 😃 😃 😃
yakuza_stinger Icek Mogu mislit kakav je to sex za oči i uši 😃 Još sam ja lošu sliku okačio. Onako kad je malo nabrijana vizualno sa Watanabe felgama i retrovizorima na blatobranima je čista perverzija. A tek 2.8 motor sa 3 weber karburatora. Kakav je to zvuk majko mila. Hjaooooo
Icek yakuza_stinger Ne mogu nači druge slike. Ovaj je bio stock, u ne savršenom stanju. Ali kad ga je upalio...jao <3
yakuza_stinger Icek Mogu mislit kakav doživljaj ufff. E mislim da taman ima te felge. Još nakalemit dodatne crne blatobrane za proširenje i voila. Vlaženje može početi...
prayer chono7 Jebo te led jutro je još, čitam vjesti i ne vjerujem što vidim 😃 EDIT: ali priznaj da te stislo 🤣
fensisuperstar ništa dečki bacam jedan PCMR poziv svi prelazimo na frozen i frozen 2 avatare. chono7 Infobip Nemaju oni para za infobip haha 😃 Icek đaba sve kad ga običan motor odere.
Icek buz već mu nude da preuzme Bugatti Bugatti na električni pogon i 2000 konja. Bokte 😮 Bilo bi i vrijeme da naprave neku limuzinu više, kao što je svojedobno EB112 bio.