led_zeppelin herc Mudro zbori njegov bivši kolega dr. Ivo Kranader je pravi primjer poštenog HDZ-ovca. 🤣
Raziel Facebook/Instagram/YouTube Shorts klipovi su poslije Tik Toka najveća debilana 21. stoljeća, i predznak zašto ova planeta neće preživjeti sljedeću (de)generaciju ljudske rase.
Raziel Jedino NSFW Instagram sponzoruše i ponešto vezano za automehaničke dijelove. Pokušavam izvući najbolje od najgoreg EDIT: Po statistici najgledanijih videa u Bejha, ovo je #2 trending za ovu sedmicu Gasi mješalicu, motaj kablove, ode sve u kurac.
TITANXIS Naše more je prelijepo gdje god se na jadranu nalazili. Na povratku kući sreo sam lijepu micu macu pa rekoh joj mica želiš li se fotkat za FFA, a odgovori mi mijauuuu.
fensisuperstar TITANXIS kad sam pročitao mica macu očekivao sam (dok su se slike loadale) žensku od 170 kila na plaži koju izvlači greenpeace
zontra https://hr.n1info.com/regija/veliki-prosvjedi-na-kosovu-zbog-masovnog-silovanja-11-godisnje-djevojcice/ Kazna nek im bude doživotno višesatno silovanje. Svaki dan.