Deadwalker Nexus Šta uopće misliti? Znači ovo je doslovno situacija kao iz filma Vuk s Wall Streeta gdje su ovi toliko para manipulirali da ih više nisu znali oprati. Ovo samo potvrđuje da pare u RH kroz nekretnine nije uopće problem oprati budući da Poreznu nije briga od kuda ti 400 milijuna nečega za kupovinu dokle god platiš PDV. Posebice ako imaš stranačku iskaznicu. Da nisu išli penzioneru uplaćivati pola milijarde na račun, to bi sve prošlo ispod radara. Pitam se koliko je toga prošlo ispod što se nikada ni neće doznati. Gledao danas prilog o tome na RTL-u, pitali mještane o tim likovima, valjda ih dvoje reklo odmah da su svaku nedjelju hodali u crkvu i dali pozamašnu donaciju za istu. Jebena država <3
Nexus Deadwalker nije uopće problem oprati budući da Poreznu nije briga od kuda ti 400 milijuna nečega za kupovinu Hehe, a glavno da je mojim starcima prije točno 11 godina porezna slala pisma, zvala na telefon i slično zato što su prodali stari stan i kupili drugi (od tih para). Čak je plaćen porez od 4%, sve čisto da ne može biti čistije, kupoprodajni ugovori, banka ima sve dokaze itd. Ne…morali su oni još njuškati i naplatiti još neku trošarinu.
led_zeppelin herc Mudro zbori njegov bivši kolega dr. Ivo Kranader je pravi primjer poštenog HDZ-ovca. 🤣
Raziel Facebook/Instagram/YouTube Shorts klipovi su poslije Tik Toka najveća debilana 21. stoljeća, i predznak zašto ova planeta neće preživjeti sljedeću (de)generaciju ljudske rase.
Raziel Jedino NSFW Instagram sponzoruše i ponešto vezano za automehaničke dijelove. Pokušavam izvući najbolje od najgoreg EDIT: Po statistici najgledanijih videa u Bejha, ovo je #2 trending za ovu sedmicu Gasi mješalicu, motaj kablove, ode sve u kurac.
TITANXIS Naše more je prelijepo gdje god se na jadranu nalazili. Na povratku kući sreo sam lijepu micu macu pa rekoh joj mica želiš li se fotkat za FFA, a odgovori mi mijauuuu.
fensisuperstar TITANXIS kad sam pročitao mica macu očekivao sam (dok su se slike loadale) žensku od 170 kila na plaži koju izvlači greenpeace