Brijac Šta se nisi javio? Mogli smo se posvađati oko nogometa, odmah bi ti tlak skočio. Ha-Ha-Ha

Fico

Od svih stvari ti nogomet našao 😆

chono kompa idem do vrsara svaki dan. pa sto sad? do pule i nazad mi je 140 kilometara. po ovoj guzvi tamo i nazad mi je 2 i pol sata. minimalno.

Brijac Ne jedem ništa slatko od 01.03. ove godine pa razmišljam da me možda to sjebalo.

Može bit, naglo si prestal sa slatkim a organizam strike back, daj mu nanovo gorivo!

Brijac Ne jedem ništa slatko od 01.03. ove godine

Ali zato sam si ja prije 20 min rekao da ću pojesti samo 2 komada Domaćice. Trenutno je u kutiji ostalo još 6 komada…

Brijac Pij dovoljno vode, ne idi umoran i gladan i možda uzmi kavu prije toga. Ja isto naginjem nižem tlaku, ali dosad me to nije sprječavalo da dam krv. Ako ideš davati preko Crvenog križa, dobra je ideja i ne doći baš onaj zadnji dan u mjesecu kada uzimaju krv, ali možda su kod vas drugačije organizirani.: p

Brijac

Ma ne brini upravo ja dao moja je puna ramsteka i janjetine tako da je mogu razriditi i onda kao da san i za tebe dao

Zero Pij dovoljno vode, ne idi umoran i gladan i možda uzmi kavu prije toga. Ja isto naginjem nižem tlaku, ali dosad me to nije sprječavalo da dam krv. Ako ideš davati preko Crvenog križa, dobra je ideja i ne doći baš onaj zadnji dan u mjesecu kada uzimaju krv, ali možda su kod vas drugačije organizirani.: p

Tamo sam popio hrpu vode, čekao pol sada i isti tlak imao. Sljedeći put ću to doma napraviti pa ćemo vidjeti. Jeo jesam, ali se nisam baš naspavao pa je možda do toga, ali mogu i kavu popiti. Kako god bilo, izmjerit ću tlak sljedeći put doma prije odlaska.

Miro Ma ne brini upravo ja dao moja je puna ramsteka i janjetine tako da je mogu razriditi i onda kao da san i za tebe dao

Ma najbolji sam im bio kad sam dan prije kebab pojeo, a to kao baš ne bi trebao.

chono reci lijen sam ici do Pule i ciao

Pitaj mog brata ako mu se danas islo na posao po ovoj vrućini. Pa kad ti kaze da mu se nije dalo reci mu da je lijen pa da vidim sto ce ti reci.

Miro Ma ne brini upravo ja dao moja je puna ramsteka i janjetine tako da je mogu razriditi i onda kao da san i za tebe dao

Na tvojoj krvi bez jebemti pofrigaš jaja i slaninu.

Pa mora čovjek doći spreman. I poslije davanja naravno da će opet mlatiti po mesu. Da je vegan, trajalo bi cijelu vječnost da nadoknadi zalihe željeza u krvi. Krv za krv, nema druge.

Mir Božji i kad se spojiš sa izvorom u moru ima da ti sve bolesti odu u dubine kao Abzu.

fensisuperstar nema nista gore kad se ne zeli zakacit crijevo za ulazni ventil…najradije bi uzeo i ventil ulazni i crijevo i jos nesto samo da bude vise toga i sve bacio u pizdu materinu

Jel gurate vi u dobru rupu?