fensisuperstar uh…ja bi mu volan iscupao!

Edit..nisam vidio da je deda….iscupao bi sebi volan od zivaca!

Zanima me kakav je vaš stav o "čuvanju" parkinga? To jest, ono kad vidiš prazno mjesto da uletis a netko stoji i ne da, čuva za nekoga. Jel vam se dogodilo i koliko često? Šta napravit u takvoj situaciji?

U biti vjerojatno ništa, jbg. Inb4 razbit mu glavu/zgaziti ga - nikom se ne robija zbog parkirnog mjesta ali iskreno me zanimaju iskustva ljudi.

• buz

•  
      •  
      •  
      •  
    • Uređivano

kauboj Dogodilo mi se na glavnom kolodvoru na parkingu koji se plaća, rekao sam liku da odjebe i počeo se parkirati preko njega. Pokupio se jer zna da je u krivu i jer sam ga mislio pogaziti. Ne možeš mi čuvat mjesto koje se plaća i u gradskom je vlasništvu.

buz

Slažem se, samo uvijek ostaje ono da ne znaš tko je i koliko je idiot a lako se on kasnije vrati i izgrebe auto

Ekipa koja koristi YouTube Vanced, radi li vama aplikacija?

Od maloprije mi stoji You're offline obavijest.

kauboj ja to pustim,ako stoji netko i cuva jebi ga…dosao je prije tko zna od kad stoji itd…nije u redu ali ne svađam se…

Ali da cekam u autu i uleti baja prije mene….nastao bi kaos…izgurao bi mu auto…sve ovisi…

Raziel

Podrška za Youtube Vanced je ugašena prije koji mjesec.

Meni ne radi od tada, ali hrpu ekipe je nastavilo radit i u nasumičnom momentu mjesecima kasnije ipak prestalo.

Jednostavno si došao na red, a Vancedu treba dat nagradu za životno djelo akademije za pucanje samom sebi u nogu.

wooddiebone

Vidim navodno je Revanced aplikacija u izradi, od iste ekipe.

Bilo je lijepo dok je trajalo..

Joj što volim ovu kišu sa pijeskom iz Sahare, posebno na svom autu s crnom karoserijom.

Heat

Zato jer su bili ok i Google im nije niš migao dok nisu ostvarivali profit sa Vancedom.

Onda su se olakomili i pustili neki kripto na temu Vanceda, a Google je samo čeako da zajebu i tužio ih momentalno što je rezultiralo gašenjem cjelog razvoja Vanceda.

kauboj jedino čuvanje parkinga koje ne bi rezultiralo sa likom na haubi je to da se netko fizički parkirao sa autom na to mjesto.