Tuhy Znam da si se zajebavao, ali glupo sam se izrazio pa da pojasnim što sam htio reći.
Ona je imala najbolje moguće preduvjete, rođena je u Zagrebu koji je najbolji grad što se tiče mogućnosti školovanja. Imamo cca 60 srednjih škola od kojih je mogla birati bilo koju, sumnjam da si ih ti u Tuhlju i okolici imao toliko na izbor. Nakon srednje, mogla je studirati u svom gradu, nije morala u podstanare, ni u dom i brinut se sama o sebi. Jedina obveza joj je bilo učenje i pohađanje predavanja, dok puno studenata koji dođu na studij iz drugih gradova mora brinuti i o egzistencijalnim pitanjima. I uz sve te "privilegije" stara ju je toliko sjebala u odgoju da je izrasla u mutavu osobu koja ne može ništa samostalno. Nemam ja ništa protiv te cure, nije mi nikad ništa zlo napravila, niti je zločesta, ali jednostavno je mutava.
Ne želim da netko misli da sam elitist i da smatram da sam bolji od nekoga na temelju socioekonomskog statusa. Ja sve ljude gledam jednakim očima i sve ih jednako mrzim, bili oni doktor, trgovac, smetlar, odvjetnik. 😄