weky Fico Druga je stvar što mi se čini da si otprilike starosti kao moj brat pa pretpostavljam da te zakačila standardna bolonja. Đubre je starije od bolonje lol. Čak se ni roditelji ne sjećaju njegove originalne boje kose. Frajer je… monokromatski. ♥️
TITANXIS Slobodna Dalmacija - U tijeku velika akcija uhićenja hrvatskih i talijanskih državljana diljem Dalmacije, osumnjičeni da su dio zločinačkog udruženja
Torla Pokušao sam naći neku temu o putovanjima…. ako je ima može link? Mislim da ju nemamo, a svrbi me put u London, pa sam htio skupiti neke informacije…..
weky Torla Pokušao sam naći neku temu o putovanjima…. ako je ima može link? Mislim da ju nemamo, a svrbi me put u London, pa sam htio skupiti neke informacije….. Pitaj šta god te zanima. Ako se ne sjetiš nešto pitati, napisat ću ti dodano neki generalni info o tom putu.
Torla Brijac Ne kupuj sad avionske karte ni slučajno. A kad ću….ako uspijem uloviti karte za Tot, tekma je 1.10.
Brijac Torla Letovi ti se otkazuju masovno radi štrajkova, velika mogućnost je da ćeš ostati bez leta, a npr. kupio si karte za tekmu. Edit: al da, gledaš za 01.10. pa se situacija možda i smiri do tad.
bosscorelli Stara mi radi od doma danas i rjesava neke racune za neki ducan. I zapne joj za oko ime blagajnice. Jugoslavka . Koje je najjače ime koje ste culi ?
TITANXIS bosscorelli Prvo kaj mi pada na pamet je Mojmira (voditeljica i urednica RTL Direkta) Nisam prije nikad čuo to ime za ženu, za Mojmira jesam.