weky fensisuperstar AU ORANGE BOX. TO STARI Meh. Pravi fanovi su kupili Half-Life 2 Collectors Edition još tamo 2004. U limenoj kutiji za kekse i s crnim slim coverom. DISTE MASTERREJS BILI KAD JE GRMILO.
fensisuperstar @chono7 @wooddiebone @Fico isuse kak bi si uzeo ovak nešto Uzmeš si neki TV Mountaš ga od iza i imaš media player koji vrti 4k i čak može igrati donekle i igre 🙂 sa novim ryzenima i novim techom ovo bude brutalno kroz koju verziju.
wooddiebone Imam plejku. Može isto to. Media PC ne uzimam dok neću moć imat neku toljagu koja vrti sve ko i moj mejn komp. A onda Witcher 3 kak bog zapoveda. Na kauču, 60FPS Ultra i kontroler od eksboksa.
fensisuperstar pa nisam rekao da cu uzeti ovaj. ali gledam sa novom serijom procesora i grafičkih bit će takvih mini mašina da je to ludilo.
fensisuperstar @wooddiebone tko nema u vugla ima u gugla. da ne pričamo da sam prije 16 godina bio single što je moj godtier sex drive tjerao na unspeakable acts of pleasure sa zgodnim djevojkama iz drugiih država na plažama grada Novigrada. Jebo te collectors edition iz 2004 u limenoj kutiji za kekse i crnim slim coverom. Pitaš gdje sam bio @weky tu sam bio. i jebo.
Brijac prayer 358 novih zaraza 😎 Samo zato što se puno više ljudi testira radi prelaska granice. U stvarnosti je ista situacija kao i prije samo što se manje testiralo.
prayer Brijac Prije je ako se ne varam bilo nekih 2.5K testiranja dnevno na manje od 50 ljudi. Sad je 350 na cca 3K testova što je nekih 11% zaraženih od svih testiranih. Naspram što je bilo zimos imamo 600% rast u zaraženim ljudima. Tko zna koja je zapravo stvarna brojka na kraju.
Fico Brijac Malo noćni klubovi, malo nepridržavanje mjera, malo svadbe za 200 ljudi jer "šta će selo reć'", malo friziranja podataka jer se treba držati turizam živim s obzirom da su sve u državi uništili i jedino nas kutija od šibica zvana turizam drži na životu... Samo još jedan dan u Lijepoj Našoj.
wooddiebone Ja se pazim, a trebali bi se i ostali, ali činjenica je da ćemo kad tad svi dobit Covid i što ga prije svi dobijem to se prije možemo prestat brinut o njemu. Malo crnog humora, drugi mirovinski stup bi se mogao dobro oporaviti ako ovo potraje.
Brijac wooddiebone što ga prije svi dobijem to se prije možemo prestat brinut o njemu. Pa i ne baš. Otac od frenda iz srednje koji bude u njemačkoj drugi put dobio koronu. Bio članak u večernjem baš o njemu neki dan. Gore mu je bio drugi put, nego prvi put.
Matador Meni se ne sviđa što je su zadnjih par dana krenule priče o ponovnim zarazama ljudi koji se već preboljeli koronu. Ako je tako, ne vidim kako bi se mogli riješiti ovog sranja.
Zero Matador Korona je postala kao Alien.: ) Obavezno kolektivno cijepljenje je jedno od rješenja za početak, jednom kada se nađe učinkovito cjepivo koje je prošlo sve testne faze, a to će biti sljedeće godine. Ali čak i uz to ne znači da virus neće cirkulirati drugim zemljama i ponovno doći u zemlju, ili će doći u mutiranom obliku. Farmaceuti imaju posla već sad a imat će ga i u budućnosti, u svakom slučaju.
wooddiebone Jebeni Soros i židovi su uspjeli u smanjivanju populacije. Kakav peh. Možda nas prestanu trovat kemtrejlsima sada.