fensisuperstar neka curica došla sad tu ispred moje kuće gdje imam bazen sa žabom i valjda misli da su u bazenu punoglavci i stavlja te male "crviće" u malu plasticnu posudicu. a to su ličinke komaraca...
fensisuperstar Pazite sto sam pronasao u kutijama prije par dana. Original outcast i custom memory card za plejku. Gore mi je sejv fajl od suikodena 2 100 posto. Usput nabacio plejku klješta za krimpanje i ovaj rendom parfem. Jos kad bi nasao joystick i kablove. Au sine.
weky fensisuperstar AU ORANGE BOX. TO STARI Meh. Pravi fanovi su kupili Half-Life 2 Collectors Edition još tamo 2004. U limenoj kutiji za kekse i s crnim slim coverom. DISTE MASTERREJS BILI KAD JE GRMILO.
fensisuperstar @chono7 @wooddiebone @Fico isuse kak bi si uzeo ovak nešto Uzmeš si neki TV Mountaš ga od iza i imaš media player koji vrti 4k i čak može igrati donekle i igre 🙂 sa novim ryzenima i novim techom ovo bude brutalno kroz koju verziju.
wooddiebone Imam plejku. Može isto to. Media PC ne uzimam dok neću moć imat neku toljagu koja vrti sve ko i moj mejn komp. A onda Witcher 3 kak bog zapoveda. Na kauču, 60FPS Ultra i kontroler od eksboksa.
fensisuperstar pa nisam rekao da cu uzeti ovaj. ali gledam sa novom serijom procesora i grafičkih bit će takvih mini mašina da je to ludilo.
fensisuperstar @wooddiebone tko nema u vugla ima u gugla. da ne pričamo da sam prije 16 godina bio single što je moj godtier sex drive tjerao na unspeakable acts of pleasure sa zgodnim djevojkama iz drugiih država na plažama grada Novigrada. Jebo te collectors edition iz 2004 u limenoj kutiji za kekse i crnim slim coverom. Pitaš gdje sam bio @weky tu sam bio. i jebo.
Brijac prayer 358 novih zaraza 😎 Samo zato što se puno više ljudi testira radi prelaska granice. U stvarnosti je ista situacija kao i prije samo što se manje testiralo.