kauboj bosscorelli Zato ja i gledam da nije slučajno krivo kliknuo i krivu sliku uploadao, ali sve je po planu.
TITANXIS kauboj tak je ispalo. stavio sam fotku imajući prvo na umu kak punašni frajer ima dobrog komada kao neka fora a posle gledam njega i ono baš mi je ispao sličan McCartneyu iz mlađih dana i to išao pisat naknadno i taman stigne tvoj komentar dok sam ja još pisao a to možeš vidjeti po vremenu kad je uređivano, tak je zbilja bilo bez zajebancije.
Matador TITANXIS Potpisujem! Čim te netko mora na nešto nagovarati, znači da to njemu treba, a ne tebi.
Nanox7 Flipper kod nas vamo u Bosni uhh al ga zdrma. Jos dođe notif. Na telefon kroz 10 sekundi drma.
TITANXIS Maloprije i ja osjetil, mislio sam da meni nekaj nije dobro i pogledam u luster i tresao se.
Nanox7 Flipper ovo je bio najjaci potres koji sam osjetio sve ljuja 15 sek..., em pišti telefon od notif. Zemljotresa
TITANXIS https://www.24sata.hr/news/potres-magnitude-6-tresao-dalmaciju-epicentar-u-stolcu-od-silnih-pregleda-pao-emsc-830947
Nanox7 Stolac je nayebo zestoko, javlja mi raja neke kuce skoro srusene, neke ostecene, dok ima i povrijedjenih...😣😣