bosscorelli weky Imam vec i previse pretplata pa gledam kak da jeftinije prodem uvijek 😃 zlo_filantrop moze , javi se
Picek Fico bio je 1.2 ak se ne varam, tak nešto mi je žena rekla da je osjetila noćas. Znači i ti živiš negdje u istočnom dijelu Zagreba 😀
Fico Picek Znači i ti živiš negdje u istočnom dijelu Zagreba Otkad je bio onaj zagrebački, mogu živjeti na drugom kraju svijeta i svejedno bih osjetio...
chono weky ne kuzim, iz nekog razloga u ZGu kazu i Konzuuum, a tako jednostavno se kaze Konzum. Kao i Pazin. Kaze se u Pazinu, a ne u Paziiinuuu
sanzo yakuza_stinger Poreču, prije zagrepčanu završi godišnji nego uspije izgovorit poreč ili pazin do kraja.
weky yakuza_stinger kako je ispravno: u Poreču ili Poreeeču? Parenzo, pa si miran. A i lokalcima se malo digne pimpek.
fensisuperstar Heat Kaiserus Istarska županija daleko najgori TFR u Hrvatskoj, mijenjaju vas vama mrski doseljenici. Istra ti materina 🙂 Tzereen ja sve istrijane koje sam čuo mimo foruma naglašavaju zadnji slog to nisu istrijani 😃 to su neke fejkuše Fenix Idemo u meeeku i onda završite u Saudijskoj Arabiji 😃 yakuza_stinger kako je ispravno: u Poreču ili Poreeeču? To ovisi gdje se nalaziš. Ako si u dekumanovoj ulici onda ćeš morat pitati nekoga tko dobro zna Albanski izgovor riječi/gramatiku
yakuza_stinger Pitam jer onaj jazavac Kotiga kaže da se otegne E, a mislim da to nije ispravno. Al nije da sam baš jezikoslovac.
chono yakuza_stinger Kotiga je iz Motovuna, tako da... Kaze se u Porecu, normalno, kratko i jasno. Mozda ZG jebe onaj Buzin, pa onda i Pazin trpaju u isti kos sa izgovorom 🤔